kawan2 followers tercayang

Monday, 27 June 2011

edisi : gedix2 nk kawen..hahah

tajuk en3 pnya la sengal ari nih..hahah..ni gara2 berjangkit ngan smangat member sy yg nk kawen la..<ko pon gedix2 nk kawen gak ye cik ninie..ngee> dok tgk dia bizi plan itu dan ini membuatkan sy pon tergedix2 nk kawen gak skang nih..haiyya..mama..abah..sy mau kawen gak..hahah

gedix2 nk kawen nih bajet cam dah ready sgala bagai je kan..hahaha..mmg sy dah ready pon.. <ye ke nih?> jom kita review checklist kat bwh tu..meh kita review apa yg ada apa yg xde..apa yg cukup dan apa yg x cukup lg

1) kursus kawen  
    setel dah masa thn 2008 lg <nih masa sy kat u dah amik dah ngan rumet>

2) calon suami mithali 
    hah..yg nih ada dah..heheh <blushing pipi sy bile teringat chenta ati sy..ngeee>

3) kuruskan badan 
    nih tgh otw nk hapuskan kurangkan lemak2 tepu yg ada..ngeee

4) senaman 
    hohoh..blom wat lg..kemalasan yg amat2 sgt..kna ada chenta ati sy br syok nk exercise..hahah..gedix

5) duit
    yg ni pon tgh otw kumpul ckit2 <ye la tu dok kumpul..rs cam byk bg sedekah kat Vincci ngan Verns je nih..haha>

6) theme
    hahah..stakat nih nmpak chantek sgt color purple..hahah..tp..obses gak kat pink color..maybe nanti combine je dua2 color nih..

7) venue
    umah kat Serdang..hahah..tp umah x wat lg..so camno den nk kawen nih..alahai..(tepuk dahi)
kesimpulannya..xkawen la sy..hahah..stakat nih yg setel pon no 1 ngan 2 je..hahah..no 1 tu mmg konpem dah setel..tp yg no 2 tu kalau tiba2 chenta ati sy xmo kawen ngan sy mmg sedey la..no 3 sampai 7 tu pulak ntah bile nk start xtau lg..huhuh..makanya..mmg la sy xkan kawen dlm masa yg terdekat nih..hanya mampu pasang ANGAN2 je dulu

~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment