kawan2 followers tercayang

Tuesday, 19 July 2011

my chenta ati

sgt busan olala x tau nk wat apa...padahal keje melambak2 je nk disetelkan...tp dgn sengajanya sgala keje bagai tu sy tinggalkan je kat skola...hah...amik kau...puas ati dapet merilexkan diri sendiri dgn jayanya tanpa pusing2 kepala toink2 memikirkan psl keje...sgguh bahagia yg teramat2... ni la sy...suka bersenang2 dulu pastu br bersusah2 kemudian. hohoh <nape rs cam ayat skema bagai nih?>

okeh la..as i promised before, ari nih nk citer ckit2 psl encik chenta ati sy.<kna citer ckit2 dulu. br syok kan. haha>

my chenta ati..encik badrul amin..hahah..n i just called him "BIE" <haha..blom kawen rs malu2 kucing nk pggil abg..jd pggil la "bie"..enough okeh> x buleh pggil manja2 sgt...nanti sy angau overdose lg haru..hohoh

sy x tau nk citer apa psl bie sy nih..hahah..yeahh..i dont think yg i akan share sume psl ati dan perasaan i kat dlm blog nih...hahah <kejap sy kejap i...bengong jap> tp..ckit2 buleh la kot..hahah...

saya ngan encik chenta ati nih br je kenal..tp sy rs cam dah kenal dia bertahun2 lama..hohoh...buleh calling2 tiap mlm..say sayang2..rindu2 n i love u..hahah..sgt2 bahagia.. dan sy pon senyum sampai ke telinga.haishh..mmg parah sgguh2..dats y kalau dia x call sy rs cam nk merajuk setahun <hohoh..sgguh buruk la perangai tu> tp mcm chenta ati sy slalu ckp bila sy kata sy nk merajuk "ayang xkan merajuk sbb dah syg sgt2 kan".. hahah..he know me very well..mmg betul..sy jd xbuleh nk merajuk sbb syg kat dia w/pon mula2 tu mmg meradang & nk merajuk..ni la org kata the miracle of love..ngeee

tp..most important thing..i love the way he treat me <nih bkn puji2an sbb dia bie sy..tp mmg kenyataan..hihih> since i knew him..rs indahnya donia..hahah...idup pon rs colorful je..dia sgt sabar melayan kerenah gedix2 sy..hohoh..yeahh..i said to myself..he treat me like he treat his mom n sis..n sometimes..like a little sister...hahah..n maybe little baby kot <hohoh..kuatnya sy perasan>

"bie... i love u more.."  
<hahah...wat iklan jap>

lg..byk la psl dia yg wat sy senang ati dan gembira sentiasa...hahah...sy xtau nk citer camne...tp tggu la for the next entry kot...mana tau kot2 time tu ilham turun dari langit ke tujuh..buleh sy karang berkajang2 citer psl bie sy...hahah

~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment