kawan2 followers tercayang

Thursday, 11 August 2011

wo ai ni ~ i love u ~ aku cinta padamu

busan sgt ari nih sbb dlm mode kecik ati ngan bie...huhuh...
apa la nk jd nih...asik kecik ati je kan...
dah tua2 pon nk wat perangai cam bdk2 lg...huhuh
pastu nk ilangkan busan p jenguk2 kat youtube...
kunun2 nk tgk pe crita yg org letak kat youtube tu...
dan tada....tgh2 google...
terjumpa satu lagu yg sgt cute...
bkn lagu je cute...video pon cute gak...hahah
so cik ninie kalau dah bekenan mesti gedix2 nk jugak...
x buang masa terus je google2 kat tenet nk cari caller ringtone lagu nih..
yesssss...hahah...finally i got it...
skang nih henpon bucuk sy dah meriah dingdong2 ngan lagu cute nih

wo ai ni
i love u
aku cinta padamu
3 kata palingbermakna
tp jarangnya didengar
naan unnai
khatalikaraen
saranghaeyo
aishiteru
3 kata paling menyentuh
tp jarangnya disebut

so pd sape2 yg call sy nanti buleh le dgr lagu nih seblom sy nk jwb pggilan...
hahah...i love u all...nih kunun2 cam korg call mana2 pejabat pastu smentara telefonis nk sambungkan ngan org yg korg nk ckp tu kan dia bg korg dgr muzik ke lagu ke...
jd lebih kurang gitu le konsepnya...hihih
pastu...ehem...ehem...ehem...n the most important thing...
caller ringtone tu actually utk bie sy....heheh...
tu pon...in case kalau tiba2 sy merajuk ke kecik ati ke pastu xmo ckp i lebiu tu
tp walau apa pon terjadi...camne sy kecik ati dan merajuk pon
sy tetap syg bie sy
I LOVE U BIE...muah3...



~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment