kawan2 followers tercayang

Thursday, 6 October 2011

bincang2 masa depan part 1: the proposal

hello sume...assalamualaikum...

amboi3...tajuk en3 kali nih bkn main lg kan...hahah...dah mcm perbincangan kat meja parlimen lak kan bunyinya ek...hahah...opkos la...sok kan ada pembentangan bajet 2012...hopefully ada la sumthing utk public servant nih kan...nanti cpt ckit sy buleh kawen <gatai + gedix>

hurmmm...pe benda la bincang2 masa depan nih kan? hohoh...alkesahnya semlm masa tgh skype-ing ngan bie sy nih...terkeluar la topik psl nk membina masa depan bersama nih...suke2!!!...lg suka bila bie sy ckp dia mebi akan attend kursus kat ipoh thn depan...3 bln tu...congak punya congak...lama gak tu..skurang2nya time tu kami sama2 kat bumi perak...sy kat selama dan bie sy kat ipoh...x sabarnya!!!!mmg sy hepi sgt2 bila tau si dia akan berkursus kat perak..dan...lg bertambah hepi bile bie sy plan nk bertunang masa dia ada kat semenanjung nih...owhhhhh...ini sgt2 awesome okeh!!! ke'hepi'an yg berganda2 utk sy mlm td..

sapa2 pon akan rasa bahagia kan bila satu2 relationship tu nk diikat ngan satu ikatan yg kukuh...same goes to me la...sy sgt2 bahagia..senyum pon sampai ke telinga...dan effectnya...kat skola ari nih sy sgt2 hepi...smpai kan student2 sy tegur "muka cikgu berseri2 cam pakai fair & lovely la"...yup...sy mmg cenggitu...expresi muka cpt je terzahir bila hati sy tgh hepi ke sedey ke atau tension...ye la kan...apa yg kita rasa kat ati akan terpancar la kat muka kita kan...hihih...agpon wajah kan cermin ati kita..

okeh sambung blk kesah td...pastu rundingan meja bulat pon bermula through video conference...comey sgt time nih...hahah...w/pon xde la serius sgt pon diskasnya...tp...cam dah ada solution la utk miting kitorg tu...hihih...kiranya nih bincang2 masa depan part 1: the proposal...

even baru proposal...tp byk gak la benda dah decide...contohnya...sy bgtau kat bie kalau nk wat majlis tunang nanti sy nk wat kat umah tok sy...senang ckit sbb nanti femili bie sy buleh dok kat umah sewa sy <10minit je jarak umah sewa sy ngan umah tok>...jimat duit ckit kan sbb x yah nk sewa2 homestay sgala bagai...pastu utk theme...sy bg bie sy pilih color utk sy...bie sy nk biru...sy okeh je...sy nk bie sy hepi...kalau bie hepi sy pon hepi gak!!! <nk amik color pink x leh sbb tu tema utk kenduri umah sy nanti n purple lak umah bie sy> lg buat sy rasa best sgt2 bila bie sy ckp nanti p cari kain sama2...heheh...opkos la sy setuju...mesti nanti suwwwit je kan...hahah <x sabar nk tggu detik tu>

hmmm...since bie sy dah suka color biru...sy teringkat b2b elianez sbb slalu follow blog dia diam2...sy sgt2 berkenan ngan color biru yg elianez pakai masa ari tunang dia <korang buleh klik SINI kalau nk tgk en3 yg elianez post> sgt2 adorable!!! "bie...sy nk color biru cam elianez pakai buleh x?" sbenarnya selain berkenan ngan color biru tu sy pon cam da jatuh ati ngan kain baju kurung moden yg anes pakai...kain dia pnya bead nmpak simple je <kalau x silap sy jenis beaded chiffon>...pnya la simple kain tu smpai x de la nmpak sarat ngan bead yg merimaskan mata sy...dan paling syok sbb nmpak sgt praktikal utk pakai p skola...hahah

 ~cantikkan color biru nih..."bie..kalau biru nih ok x? ~
~ sumber --> kredit to: http://elianez.blogspot.com


~ nmpak simple je beads kat baju tunang anes kan..sgt2 praktikal dan x serabut perut..hihih ~
~ sumber --> kredit to: http://elianez.blogspot.com ~

kalau bie sy proceed ngan color biru nih...sy lg la suka...hihih...nanti nk p cari kain senang le ^_^

~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment