kawan2 followers tercayang

Friday, 28 October 2011

dinda kanda...love u bie


You're my Honeybunch, Sugarplum
Pumpy-umpy-umpkin, You're my Sweetie Pie
You're my Cuppycake, Gumdrop
Snoogums-Boogums, You're the Apple of my Eye
And I love you so and I want you to know
That I'll always be right here
And I love to sing sweet songs to you
Because you are so dear

okeh...tu ringtone bile SMS masuk...bibir sengih gatai bile tgk nama sender...pastu bermula la sesi bls m'bls  SMS...

kanda : ayang ngah watpe tu..
dinda : heheh...cam biasa la bie. ngadap blog
kanda : de cite baru ke..
dinda : haha. cite baru pon gitu2 je
kanda : cite psl bie ke
dinda : cite psl bie semlm pnya en3 kot. hihi
kanda : heehee...xsabar nk baca
dinda : bie suka ek kalau sy tulis psl bie?
kanda : suke la gak...tp seronok baca blog ayang...
dinda : hahah. blog jiwang karat. tp tu la yg sy nk simpan dan tunjuk kat anak kita nanti
kanda : bagus la...hihi...nanti anak2 gelak kat kita...haha

hahah...bie sy la yg jadi sumber inspirasi sy utk membebel kat dlm blog nih...kadang2 tu bie sy jugak la yg jadi fokus utk sy update en3 tiap2 ari <citer psl bie sy la..hahah> eh...bukan kdg2...tp mostly kot...hahah...syok ooo dpt tulis psl yg tersayang kat dlm blog nih...jadik x yah la nk susah payah luah kat dlm tepon ke surat ke...ag pon kalau xde org nk baca blog sy nih pon sy x kesah sgt sbb sy tau ada seseorang yg baca gak blog sy nih w/pon bkn tiap2 ari...sape lg kan kalau bkn bie sy yg hensem bergaya tu...heheh...tu yg lg semangat nk bebel2 kat blog nih...lg semangat bile bie sy pon suka dan x kesah sy nk tulis psl dia kat sini...yeahhh...i love u bie until my last breath...u sgt cool la...hihih

selain tu...sy suka menulis...menulis dan menulis...tp menulis benda2 cenggini la...nk kata diari pon mungkin gak kot...hahah...diari on9...kot satgi kalau tulis kat buku ke kertas ke tercicir kat mana2 atau ilang ke payah lak kan...jadi...rasanya tulis kat blog nih kira ok la kan...xdenya nk tercicir ke apa ke...pastu kang kalau tulis kat kertas ke buku diari ke even dah tau benda tu p&c pon ada gak yg gedix2 nk baca diari org kan...jadi bile tulis kat blog nih hah baca la korang sampai muntah2...sy x kesah pon...agpon selamat ckit...almaklum la...nk simpan wat khazanah utk anak cucu cicit...hahah...at least...nanti my kids tau la betapa hebatnya hikayat percintaan ibu ngan ayah dorang...silap2 nanti buleh buat novel ke autobiografi ke...hahah...berangan je! pendek kata...dorang boley tau kesah hikayat cinta ibu ayah dorang nih dari zaman bercenta sampai le zaman bertunang, zaman berkawen dan zaman dapat anak2 yg comey2 belaka...ngeeee <sy mmg kuat berangan...sila jgn muntah okeh> pastu nk eksyen la jugak kat anak cucu cicit yg ibu ayah dorang nih x buta IT okeh!


p/s: nih la serba sedikit kisah nape sy suka bebel2 kat blog dan nape blog nih dah jadik cam diari on9 sy...

~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment