kawan2 followers tercayang

Saturday, 29 October 2011

en3 org kuat perasan...hahah

slm uols

saat en3 nih terpampang kat blog sy nih...sy dah ada kat perlis <cuti2 cinta...eh x...ada hal ckit> tp pnya nk tunjuk betapa gigihnya b'blogging nih..tu yg smpai sanggup tulis awal2 pastu set je masa ngan tarikh kan...pastu...ting...ada la en3 utk ari sabtu w/pon sy xde...hahah...jadi x de la blog nih pasif je utk tempoh 2 ari kan...almaklum la...sy nih kunun2nya kalau buleh nk update blog tiap2 ari...heheh...yo yo o je kan!

tp...tu yg gagah gak m'bebel bajet cam ada org nk baca je kan...lg perasan bajet cam ada org rindu je kalau x post en3 atau x update tiap2 ari...hahah...lantak sy la kan nk perasan ke nk syok sendiri ke...bknnya sy ada wat iklan nufnang pon kan...jual brg pon x jugak...eh....pe benda yg aku dah bebel nih kan...haishhhhh!

k la...nanti kot2 kalau rajin sy update la citer psl jln2 di perlis tu...hah...lg skali sy memperasankan diri kunun2 ada org nk baca kalau sy review psl sy p jln2 kan...xpe2...bie sy baca...eh...perasan lg? hantam saja la labu...okeh...babai uols


p/s : gonna miss u bie everyday...everytime...every minute...every seconds...aku menunggu dari isnin selasa di sini dan sana...eh...merapu lg...hohoh


~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment