kawan2 followers tercayang

Wednesday, 26 October 2011

merajuk + sentap ati

nih citer ari ahad yg lepas...mlm tu merajuk ngan bie sy...hmm...sy makin pelik ngan perangai sendiri..ckit2 nk merajuk...hahah...mmg dasar kuat merajuk la gamaknya sy nih...kontra betoi ngan bie sy...adoyai...cian bie sy...sabar je layan kerenah sy nih...syukur gak sbb bie sy jenis yg cool & rileks <bak kata tokwan sy..bile dia marah skali mmg x nmpak telinga la...whoaa...takutnya!> siap ada adegan pujuk memujuk lg...hahaha...sy suka bila bie sy pujuk sy...misi gagal kot nk merajuk lama2...nk marah pon x sampai ati...cepat je nk cair...pastu bibir pon sengeh sorg2 bile kuar ayat pujuk memujuk dia tu...power giler babe! tu sbb sy syg sgt2 kat bie sy ^__^

paling best dan wat sy malu bile mlm tu sy merajuk sbb bie sy end call masa tgh skype-ing...huwaaaa...rasa nk nangis tu...pastu geram sgt2 pon ada gak...ishhh dia nih...org x puas ag nk tgk muka dia buleh plak dia end call kan <alasan sbb dia nmpak sy cam dah ngantuk sgt...sy nih kalau ngantuk @ penat tetap gak gagah nk wc sbb rindu nk tgk si dia kan> so mmg nk kna la...pastu sbb geram pnya psl...terus sy antaq msj emo2 kat bie sy...bila pikir blk...hadoi...sgguh huduh kan perangai sy tu...tp dah tau huduh pon ttp gak la nk merajuk2 kan...pesen apa punya org da <hahah...kutuk diri sendiri>

tp yg klakarnya masa bie sy call dan pujuk memujuk tu mmg sy dah cair...hahah...pastu tersengeh sorang2 bile bie sy ckp sy merajuk sbb nk manja2 ngan dia...hahah...tau pon...udah la kitorg nih mmg x dpt nk dating2 cam org len...pastu opkos la nk gayut lama2 kat tepon dan manja2 ngan boifren sendiri kan <hahah...gatai>

paling x bleh blah...buleh pulak bile kdit bie sy nk abes sy lak yg call dia smula...time tu dah lupa pulak kot yg diri sendiri tgh merajuk...hahah...mmg lawak betoi la bile ingat2 blk...ntah apa2 pnya pe'el la...nmpak enau x matang lg kan...hahah

haishh...mana la p azam2 sy yg dulu kunun2 x mo merajuk2 dah...kunun2 kecian ngan  bie sy kalau sy asik merajuk je...tp seyesly...susah okeh nk buang sikap kuat merajuk tu sbb sy sorg yg sensetip...ckit2 nk sentap okeh...almaklum la..hati suci tulus mulus...softlan soft heart la kata kan..tu yg semedang je nk merajuk...

bie...sila bersabar ye melayan kerenah sy yg ngada2 nih....bkn x kecian kat bie...tp lg kecian kat diri sendiri nih sbb suka moody...yeah...sekelip mata sy buleh hepi huha2...dan sekelip mata gak sy buleh taching2 kalau ada benda yg x kena...heh...pe benda la sy ngarut kan...tp tu la sy...ninie comey yg satu2nya!!!agaknya org yg lahir bln 3 nih mmg gini kot perangainya kan...hahah...x caya korang buleh gugel hasil kajian Dr. Fadzillah Kamsah...byk giler dia wat kajian..hm..nanti sy post en3 psl personaliti bln 3...br korang tau betapa specialnya org yg lahir bln 3 nih...hihih


~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment