kawan2 followers tercayang

Thursday, 17 November 2011

countdown :::: debaran berakhir

assalamualaikum darlings...
alhamdulillah...17hb november yg dinanti dah pon tiba...penat ooo dok countdown...hihih <leh refer kat en3 nih> dan akhirnya...setelah dah penat mengcountdown...ari nih genap 5 bln sy kenal bie sy...so far okeh2 je...xde la bertumbuk berwrestling lg...erk?hahah...ignore je la ye...

sbb da 5 bln berjaya harungi percintaan tanpa pertumpahan darah, perang mulut dan sbagainya...adoyai...bajet cam couple ngan KL gangster lak kan...hihih...terpikir lak nk kasi something utk bie sy...something yg boley dekatkan sy ngan dia...hahah...gedix bebenor kan...abaikan okeh! tp masa tu pening gak dok pikir benda apa la nk bg nih...sgt susah okeh nk carik hadiah utk kaum adam nih...

pastu...misi mencari hadiah pon bermula...start awal bln lepas lg sy da kalut2...dan time tu mmg mr google jadik teman setia...google sana google sini dok carik brg2 yg leh jadik hadiah...pening ooo...tp sbb sy nih pon suka merayap2 kat blog org gak...jadik tersinggah la kat satu belog yg hasilkan handmade craft nih <x ingat belog apa..huhuh> cantik sgt brg2 yg akak tu wat...sy terus jatuh ati...dlm ati dok pikir nk brg cenggitu gak...tp time tu akak tu da tutup order...sbb frust x dpt nk order...terus sy amik keputusan nk wat sendiri <bajet cam kreatip je...hahah> masa tu tawakal je la...jadik x jadik blakang kira...yg penting DIY sendiri gak <boley rujuk en3 nih> at least...ada gak kan hasil sentuhan sy...hihih...tp byk gak la cabarannya bila sy nk wat hadiah utk bie sy tu...tp bila dah siap...rasa puas sgt2 sbb x sangka menjadik gak DIY sy tu...w/pon x brape nk kemas sgt tp syukur sgt dpt siapkan beberapa ari seblom 17 nov...cuma rs terkilan sbb kalau ikutkan brg tu bie sy boley dpt ari nih @ esok...tp...disebabkan misunderstanding dan mebi miscomunication kot...brg tu amik masa seminggu nk sampai ke Labuan <boley rujuk en3 nih> sedey sgt...sobsobsob T__T


p/s: brg apa ek?hihih..sabaq okeh...nanti sy wat posting baru...kang tulis kat sini panjang berjela cam karangan bdk spm mls lak korang nk baca...ok babai ^__^




~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment