kawan2 followers tercayang

Monday, 28 November 2011

doodle yg sy menang!

assalamualaikum darling2 sume...

ari nih nk wat en3 psl hadiah doodle yg sy dpt aritu...ala..yg segmen b'sama Fizgraphic tu...sy da dpt pon doodle yg en.apit tu wat n color ikut apa yg kita nk...hihih...kalau korang tgk doodle yg en.apit wat mmg comey2 belaka...geram giler bile tgk...seb bek bkn mknan kan...hahah...

 ~ sy comey x? ~

okeh! cam yg korang tgk pic kat atas tu...hah...tu la doodle yg en.apit wat...sy just bgtau nk letak color apa je...maka...terhasil la doodle yg sy nk kan tu dari en.apit...sgt2 adorable kan...skang nih tgh pikir nk bg satu projek utk en.apit wat kan...nmpak gaya cam okeh je dari respons yg en.apit bg kat emel sy...nanti smpai masa sy bgtau ek apa projeknya...skang nih masih secret2 lg...agipon kalau da siap pon x leh nk publish kat blog nih lg...sbb benda tu nk guna utk my w-day nanti...hahah...ce teka ce teka apakah itu?

hahah...jgn pening2 kepala perah otak pikir ok..i promise i will let you know soon...okeh...take care syg2 sume...babai...hepi holidays!


~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

6 comments:

  1. comelnye...tp npe muke mcm sedih je..hehe
    sis bile kawen.?:)

    ReplyDelete
  2. echa...tu la baru perasan muka cam sedey lak...hahah...insyaAllah plannya thn dpn...tp tarikhnya xtau agi...papepon kna tggu pihak yg sana blk sini la...susah la nk discuss kalau sorg kat smenanjung sorg kat labuan...xpenahnya nk dpt kata putus...hihih...echa bile lak? mr.military pon ada dekat je kan...

    ReplyDelete
  3. owh..yela..klu bncang cre jarak jaoh nih menyakitkan ati je..hehe...echa bg sista2 jalan dlu..bru kiteorg jln..hehe..yups dkat je..kem dia dkat sg besi..mmg due2 area kl je..:)

    ReplyDelete
  4. hahah...mmg pon..geram je...seb bek syg...x jadi ar nk geram lama2...hahah

    ReplyDelete
  5. nisa...comey kan doodle tu...hihih

    ReplyDelete