kawan2 followers tercayang

Wednesday, 9 November 2011

raya ke?

assalamualaikum & hello sume...

sekian lama x berblogging...rasa rindu giler wei...ati dan jiwa nih meronta2 je nk merapu meraban kat belog comot nih...hihih....korang rindu bdk chubby yg comey nih x? uiks...x rindu pon xpe...i ok je uols...hikhikhik

camne ngan raya korang? meriah ke?ish3...korang beraya lg over dari jemaah2 haji yg kat mekah tu ek...sy? hm...sambut ala kadar je...baju raya pon recycle yg raya pose aritu...pastu...xsume adik beradik dan sedara mara dpt berkumpul sama2...lg la rasa x happening kan...tp dlm x happening tu...melantak ttp melantak gak...hihih...yg pastinya start dari ari 1st raya smpai la ari nih...menunya asik daging je...busan yg amat okeh! seb bek x kna darah tinggi...kalau x...mmg sendiri cari penyakit la kan...

citer psl daging...thn nih mmg murah rezeki sgt2...ada je yg sedekah daging smpai dah penuh ice box kat umah ngan daging2 nih...kiranya dah mmg mengungguli segala bagai carta yg ada la...smpaikan bukak ice box je nmpak daging...nmpak daging je bukak ice box...erk?

tp kan...bile dah makan daging byk nih kna tahan la ckit...almaklum...perut awk tu perut second hand...atenya xde sapa paksa mkn pon...awk sendiri yg nk mkn kan...jadik awk sendiri la yg menanggungnya...huhuh...mmg azab la kalau dah mkn daging nih...jap2 asik sakit perut je...tu la padahnya...huhuh

pape pon...korang2 kat luar sana jgn la over2 mkn daging okeh...karang xpasal2 ada yg bermlm kat hospital pulak...raya2 gak...tp kesihatan diri sendiri pon kna diutamakan jugak...kalau korang x kecian kat diri sendiri sape lg kan yg nk kecian...nanti bile dah terkedang kat spital pastu baru nk menyesal pon x guna gak...mencegah tu lg bgs dr merawat kan...hahah...pesanan khidmat massyarakat nih dibawakan oleh hikayatcikninieamin.blogspot.com ye :p


sumber: hasil godek2 dr google image


p/s: bile cik ninie potpet2..maka ni la hasilnya...hahah

~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment