kawan2 followers tercayang

Saturday, 19 November 2011

Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom



salam 1 Malaysia

hoyeah2...sy join segmen saya nak doodle fizgraphicdotcom...ada lebih kurang 4 jam lg kan masa nk tamat...hihih...join last minute pnya nih...eksaited okeh nk doodle2 comey dari en.apit!

jom kita tgk nape sy suke sgt doodle fizgraphic nih...heheh...lets cekidaut bebeh ^__^


1) doodle yg en.apit wat mmg superb ar...sgt2 comey...
kau yg cantik...paling comey di hatiku <sila nyanyi ala2 nana ok!>

2) sesuai wat handmade craft...
bile dah dah copy atas kain felt...pastu jahit2
doodle en.apit nmpak lg cantik & menyerlah...hihih
kalau x caya leh tgk kat handmade pillow utk bie sy tu...so adorable kan?

3) sbb skang nih sy dah addict sgt2 ngan sume doodle2 en.apit..
jatuh ati pandang pertama gitu...awesome la!

4) sy dah x yah pening kepala nk cari doodle2 comey...
terjah fizgraphic je doodle2 comey yg sy nk sume ada kat situ...heheh

5) last but not least...sy nk doodle yg kat banner atas tu...
doodle yg kita ley request kat en.apit color apa yg kita nk...best gitu


okeh...uols tggu pe lg...meh kita join ramai2...ada masa lg nih...x rugi pon kalau uols join...jom2...next...sy nk tag sleepy hanna , fathiah khairuna & echa hopefully dorg sempat join segmen nih jugak..heheh
~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

2 comments:

  1. dtg singgah ...

    http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

    ReplyDelete
  2. nisa Greennnpanda

    tenkiu sudi berkunjung dan singgah di sini...sy dah pon membalas kunjungan anda..keep in touch ya ^__^

    ReplyDelete