kawan2 followers tercayang

Wednesday, 16 November 2011

Scrapaperclip Giveaway

~ comey sgt2 ~


~ kalau sy jd tetamu pon mesti eksaited nk conteng2 kat buku nih...hihih ~


~ siap ngan renda2 lg...hihih ~


uol tgk2 pic kat atas tu berkenan x? hihih...so adorable kan...mereka yg kreatip dan berseni je boley hasilkan benda2 cenggini...kalau sy yg wat...mmg xde rupa la kot...hahah...sedar diri nmpaknya kan!

dan disbbkan sedar diri nih x sekreatip mana pon...makanya...sy pon nk join gak la GA nih...heheh...ada rezeki ada la kan...tp kalau da tertulis bkn rezeki sy pon at least ada gak faedahnya utk sy pd masa2 akan dtg...kiranya kalau da nk kawen nanti x yah susah2 pening kepala nk cari vendor utk wat wedding guestbook sbb da ada reference...hihih...

many thanx to kina la sbb inform kat blog dia...so...dgn laju2 <heheh...eksaited kunun2nya> sy pon klik la kat blog nih dan menjoinkan diri utk Scrapaperclip Giveaway nih...gigih sgguh la kan :)

pd yg tertanya2 camne nk join gak boley klik2 kat SINI...moh kita join ramai2...tp harus ingat ya...tarikh tutup 17 November 2011...so kna cepat2 la sbb ada sehari je lg...hihih...ops...lupa lak...ada ckit info camne nk join GA nih...lets cekidaut bebeh

1- kna follow Scrapaperclip

2- wat post utk GA nih...x perlu kreatip2 sbb pemenang dipilih melalui random.org

3- next...tggalkan jejak anda (komen & url link)

4- DONE :)



~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment