kawan2 followers tercayang

Saturday, 10 December 2011

kad kawen oh kad kawen

assalamualaikum sume...

hai..hai..hai...cik ninie kembali lg...heheh...tgk tajuk posting cam gempak je kan bunyinya...cam sok lusa je dah nk kawen...hahah...okeh sume2...sila jgn slh sangka...sila jgn silap paham okeh! cik ninie xkawen lg ler...

ari nih sbenarnya saja nk share ngan korang psl kad kawen yg comey nih...disbbkan sy nih mmg lerr teramat suka ngan brg yg comey2...lebih2 lg kalau kartun2 @ doodle...makanya masa dok cari kartun yg comey2 utk projek akan dtg tergugel la pulak psl kad comey nih...mmg kebetulan je masa tgh dok merayap2 cari ilham tu tetiba tersinggah kat belog ini rekacetak2u comey tau uols kalau tgk kad2 dia...sy yg tgk nih pon tiba2 gedik nk kad kawen sendiri...ngeee

so pd b2b kat luar sana yg tgh cari ilham design kad kawen leh la berkunjung ke rekacetak2u nih...pasti x menyesal punya la...hihih...sy pon nanti pasti akan berkunjung smula ke belog rekacetak2u nih bile dah decide tarikh kawen nanti...x sabarnya!

kalau korang nk tgk cth2 kad kawen kartun yg comey2 belaka tu leh scrool kat bwh nih ye...tp kalau nk tgk design2 yg lain leh la berkunjung ke belog rekacetak2u...korang xyah susah2 nk carik belognya...sy dah link kan kat dlm en3 nih...rajin2 le klik ye...hihih



~ kad2 kat atas tu sume dari belog rekacetak2u ~


p/s: comey kan kad2 tu...heheh...so utk info lebih detail korang leh berkunjung ke belog rekacetak2u ye...bie...kalau sy nk kad yg cenggini gak buleh x?

~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment