kawan2 followers tercayang

Saturday, 10 December 2011

mungkinkah ini kad yg dicari2

hai sume...assalamualaikum...

adoyai...sejak dua menjak nih asik citer psl kad kawen je kan...haishhh...mmg kna kawen dah nih...heheh...bie...jom kawen!

kalau td sy dah post psl kad kawen versi kartun yg comey2...skang nih nk post psl kad kawen ala2 zed zaidi lak...cewah....sejak bile la wat part time promote kad kawen ntah...hahah...nih xtvt di kala boring x tau nk wat apa dah nih...korang mesti tau kan yg kad kawen zed zaidi rupanya cam mana...hahah...bg yg x tau meh sini cek bgtau....sila lihat kat bwh ye...jom2...


 ~ kad kawen kredit to Mstar...zed zaidi x kenal sy pon kalau dia nk bg kad kawen dia kan ~

comey dan unik gitu kad kawen artis kita nih...kiranya kad kawen dia nih melambangkan camne bermulanya pertemuan dia ngan wife dia la...masa tergugel kad kawen nih <asik tergugel je kan..apa da..> tetiba terdetik dlm ati nk wat cenggini gak la...tp rasanya dulu2 pernah gak diskas ngan bie sy psl kad kawen kitorg <cewah...bajet cam da ada tarikh kawen lak kan siap bincang2...hihih> bie sy pernah bg idea supaya kad kawen kitorg nanti wat ala2 ym...sbbnya kitorg punya cinta pon berputik masa ber'ym2 la...heheh <sila rujuk en3 nih>

tp masa tu sy cam x amik pot sgt <giler jahat sy nih kan sbb x pay attention lgsung!> pastu bile tgk kad kawen yg ada kat kad-kadkahwin...OMG!!! teringat bie sy dan idea2nya...walahei...tepuk dahi daku sendiri sbb bengong sgt time tu x mo amik pot kan...yeah bie syg...sy rasa ok je kalau kad kawen kita nanti wat cenggitu gak...sgguh cantik okeh...tp sbb sy nk gak ada gambar kartun2...mgkin nanti sy akan mintak letak gak gambar kartun...heh...x dpt byk ckit pon jadik la...heheh <nk gak tu gambar kartun>

pape pon...masih jauh lg la kalau nk pikir psl kad nih kan...mampu berangan dulu la kot...eh...jauh lg ke?hahah...nanti pejam celik pejam celik dah sampai masanya kan...ok la...xmo merepek panjang2...jom kita tgk cth kad kawen ala2 ym design dari kad-kadkahwin....kalau korang nk tgk kad-kad yg lain leh klik kat kad-kadkahwin okeh...kat website tu mcm2 jenis design kad ada...nk yg ala2 twitter pon ada...ala2 facebook pon ada...ala2 youtube pon ada...pendek kata mcm2 ala yg ada...heheh...

~ design kad dari kad-kadkahwin.com ~

tp kan bie...kad kawen ala2 skype nih pon comey gak...hihih...rasa cam nk kad yg cenggini gak...lgpon cinta kita kan makin mekar dan erat ngan adanya skype nih jugak...heheh...sgguh sy dah rambang mata skang nih...sume jenis design kad nmpak cantik dan menarik! 

 ~ sumber pic : kad-kadkahwin.com


p/s: mana satu pilihan hatiku ini? kad ym @ skype?pening2!hohoh...pening2 kepala cam sok dah nk p tempah kad kawen je kan...adoyai...poyo betoi ar cik ninie si minah kalut nih...hahah




~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment