kawan2 followers tercayang

Friday, 2 December 2011

updet laju2 nih...huhu


assalamualaikum all...

hai hai hai...sy kembali bersiaran <cewah...bajet cam ada org tggu2 je kan> pasni sy dah x leh nk updet blog laju2....sedey maaa...internet xde kat umah sbb skang nih sy kat kg....sobsobosob...jadik ari nih kebetulan p skola leh la melepaskan rindu updet blog...heheh...

rindu giler tau bile xdpt nk updet blog...bile dah jumpe internet nih jadik cam org jakun kejap sbb terlampau excited...hahah...ntah hapa2 punya perangai la kan...xkesah la nk kata apa2 pon..sy ok je...hihih...

lg satu ari nih rasa excited sgt sbb ari nih 2 Dis besday bie sy...harus la daku excited kan...hihih...1st time okeh nk celebrate besday "yg tersyg" w/pon si dia berada jauh beribu2 batu dari sy...xpe2...bie...doa sy sentiasa mengiringi bie...thn nih sy hepi sgt2 dpt wat sumthing yg lain dari yg lain..hahah...nk upload kat sini...tp x transfer gambar lg...nanti2 ada kesempatan updet blog sy akan upload ye...promise!

utk bie syg...hepi besday my dear...may Allah bless u always...sori xdpt nk celebrate besday bie sama2...insyaAllah thn dpn kita celebrate sama2 ye...i love u so much...muah3...


~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment