kawan2 followers tercayang

Sunday, 11 December 2011

wedding planner book

assalamualaikum sume...
memandangkan skang nih cuti skola dan musim org kawen2...jadiknya...mood blog sy nih pon psl kawen2 la jugak...buleh kan? hahah...mmg cpt terpengaruh betoi la kan...ala...citer psl kawen sape yg xmo kan...sume org nk citer psl kawen...nk share psl kawen...nk share psl impian kawen...pastu dah kawen...citer lak psl kehidupan pas kawen dan blablabla....

hahah...nk iklan jap...ckp psl impian nih...impian majlis kawen sy nanti xde la nk wat se'gah' org lain...bajet pon ciput je...almaklum la...pengantin bajet je nanti...hihih...okeh sambung blk citer asal...tp pe yg sy nk citer kat sini bkn psl impian kawen sy okeh! belum masanya nk jom heboh2 kat korang sume...kang jadik x se'gah' seperti yg dicanang wat malu diri sendiri la pulak kan...

apa yg sy nk share kat sini ialah psl planner...seblom2 nih sy x terpikir pon psl wedding book planner nih...hahah...rupa2nya planner tu sgt penting okeh bg yg kuat mkn semut cam sy nih...nanti asik lupa itu dan ini je...pada sy...planner book nih penting la...lebih2 lg kalau nk wat majlis besar cam majlis kawen kan...nanti sume benda leh sumbat masuk dlm planner book...skurang2nya kita xde la menggelabah biawak bile nk cari something kan...contohnya cam resit2 sgala bagai...kang kalau simpan merata tempat lupa la pulak letak kat mana kan...paling senang dan mudah...tempek je kat dlm planner book...x kan ilang pnya resit tu dan kita pon senang je nk cari nanti...kan?

mcm yg sy ckp tadi yg sy baru je terpikir psl planner book nih bile sy blogwalking kat kat blog pn nora...kalau sapa yg pernah berkunjung kat blog nora mesti tau pnya betapa gigihnya nora dlm merealisasikan impian perkahwinan dia...mmg superb ar...sy pon kagum gak ngan idea2 dan perkongsian info & maklumat psl kawen2 nih...bile tgk apa yg nora wat mmg x tersangka lak dia nih sgt2 kreatif dan penuh ngan idea2 yg mengujakan perasaan sy...haiyya nora...blog kamu wat sy x sabar nk membizikan diri ngan persiapan kawen...hihih...jadi skang nih hanya mampu melihat2 je la...

kembali pd topik asal...eh lupa ke? ala...psl planner book la...okeh...bile sy gugel2...rupanya mmg byk je cth wedding book planner nih...hahah...tp utk posting nih...sy amik cth yg nora pnya la...lgpon nmpak detail ckit...so b2b kat luar sana leh amik idea @ jadikan sbagai rujukan masing2...dan ckp psl rujukan nih...ada sorg silent reader sy bg cadangan kat sy utk wat wedding book planner nih...jadinya...bermula dari emel tu la sy menggugel2 psl planner book nih sampai la terjumpa yg nora pnya wedding book planner dan terhasil la en3 nih...hihih...



 ~ ketiga2 gambar nih sumenya nora pnya okeh...so kalau korang nk tau lebih detail leh p jenguk kat blog nora ye...kat sini sy share ckit je ~

okeh...camne lak ngan cik ninie dan wedding book plannernya? hahah...rasa cam excited le pulak kan kalau nk wat! tp x slh kot kalau start dari skarang sy kumpul apa2 yg patut kan..heheh...sbb skang nih mmg target nk tunang thn depan dan mmg bertunang tu jadi perkara yg paling utama...sy pon rasa x salah kot kalau sy mulakan ngan engagement planner...hahah...smangat poyo betoi la kan sy nih...tp kan...sbenarnya sy mls gak nk wat...kalau ada pon cuma buku nota kecik yg sy tulis senarai brg2 utk hantaran yg sy bincang ngan bie sy masa berskype-ing...hahah...tu kira buleh wat sbagai planner book la kan...ngeee

 ~ ni la planner book cik ninie poyo...heheh...pnya la kedekut kan sampai buku note free nih je yg sy wat planner book sy ~

~ nih contoh planner book cik ninie yg mls okeh...sila jgn tiru...hahah ~

so pada b2b kat luar sana...jgn jadik mls mcm sy okeh! buku sy nih pon terwujud aritu masa dok diskas2 ngan bie sy...hahah...ikut ati mmg mls nk tulis sbb konon2 simpan je kat otak nih...tp masa tu bie sy suh tulis takut lupa tu yg tulis gak tu...hahah...jadi..kalau korang nk rujuk merujuk mungkin info psl planner book yg nora pnya tu dpt membantu memudahkan keje2 kawen korang nanti...hihih...


p/s: nanti2 kalau sy rajin nk wat wedding book planner sy sendiri sy upload kat blog okeh utk tatapan korang sume


~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

2 comments:

  1. dear !!! teruskan berusaha dan thanks for compliments, sharing is caring dear :)

    ReplyDelete
  2. Nora...hihih...tenkiu...yup..sharing is caring...dan sy sgt suka ngan sume perkongsian ilmu dan info dari nora pnya blog..sgt best!

    ReplyDelete