kawan2 followers tercayang

Tuesday, 13 December 2011

YES 2011

assalamualaikum sume...

ari nih kita citer psl shoping2 la kot...hihih...masih topik kawen2...cuma ari nih kita citer ttg kain dan promosi...x dinafikan yg akhir thn mmg paling ditunggu oleh gadis2..ibu2 dan jugak kaum wanita...mana x nya...time nih la kan nk m'borong itu & ini pd harga yg lebih murah...hmmm...murah ke beli masa year end sale nih?

sy blom berkesempatan nk mengabiskan duit kat kedai2 dan shoping2 complex yg wat promosi jualan akhir tahun nih...ye la...thn2 seblom nih x keje lg...duit sendiri pon xde lg...cuma cuci2 mata sambil telan ayaq liuq je la yg termampu time tu...hihih

tp utk thn nih...rasa cam nk gak mengabiskan duit...hahah...bajet cam gaji sendiri tu ribu-riban la pulak kan...hihih...tp rasanya mmg kna mengabiskan duit gak...sbbnya thn depan kan gedik2 nk kawen! jadi thn nih kna la korbankan duit p beli pape yg patut sementara org tgh dok giler wat sales kan...kang x p nyibuk2 beli rugi la pulak...ye x? even seblom nih akak sepupu dah tawarkan diri nk tlg belikan kat vietnam kain2 utk kenduri nanti tp rasanya better yg empunya diri pegi beli sendirikan...baru ar smangat gatai nk kawen tu mai kan...hahah

dan rasanya stiap b2b ke mak b2b ke mesti akan cari gedung2 cam jakel utk wat persiapan kawen kan...so...sy pon rasa cam nk ke situ jugak la nanti...hihih...nk2 pulak bile tgk iklan promosi dia yg sgt best itu! rasa nk terbeliak gak la bijik mata nih...hahah...mmg jakun betoi ar...so jakel...nantikan kedatanganku ye...pasti serbu jakel bile g kl nanti...hihih




~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment