kawan2 followers tercayang

Tuesday, 10 January 2012

vitamin rambut vs vitamin E...apa kes da....

hi all...assalamualaikum...slm tahun baru!

sekian lama pending baru lerr skang nih ada kesempatan nk updet belog...bizi enau sejak bukak skola nih...ececeh...cam ko sorang je cikgu kat dunia nih kan cik ninie...

sbenarnya bykkkkk sgt citer yg nk kongsi ngan korang2 sume...tp sume kna tggu dulu...nanti ada masa sy share satu persatu citer yg basi hot itu...hihih....daku rindu okeh nk menceceh kat belog comey nih...finally dpt gak bls dendam...kunun nk jadik blogger tegar tp x berupaya lak...sila salahkan sgala kekangan yg melanda daku ye! <hahah...ayat cam mintak pelempang je kan>

k la...back to tajuk entry kat atas sinun...vitamin rambut vs vitamin E...hohoh...dah puas idup agaknya cik ninie nih smpai dah x leh kenal vitamin rambut ngan vitamin E...adoyai....mmg parah...agaknya sbb dok kelam-kabut sgt kat skola ngan sgala keje2 hakiki tu yg smpai otak pon jadik bengong!

alkesahnya...mlm td pas encik bie tepon...siap2 la nk tdo...pastu tergerak ati lak nk mkn vitamin <nih kes mkn vitamin bile time rajin je...mkn ikut suka ati sendiri> disebabkan time tuh dah gelap gelita sbb mls nk bukak lampu <xsuka tdo ada cahaya2> maka main capai je apa yg ada kat atas meja solek...capai punya capai kunun2nya da amik betoi la vitaminnya...terus ngap la kan...skali hamik kau mkn vitamin rambut...erkkkk!!! tp seb bek la kan time tu x telan lg sbb rs dan bau semcm je kat dlm mulut....terus luah blk....dan rs nk muntah...hohoh...kalau lerrr da tertelan alamatnya bungkus masuk spital la mlm tadi...pastu terus xde mood nk mkn vitamin...tarik selimut terus ZZzzzZzz

moralnya...cahaya itu penting dlm idup kita...tanpa cahaya kita akan kehilangan arah...hahah...jadik...pas nih kalau nk wat apa2 kna la wat dlm terang cahaya...karang jadik kes menayakan diri sendiri pulak...araso?


~ nih le vitamin rambut yg ku sangkakan vitamin e ~
source : google image


~ nih pulak rupa vitamin e yg sepatutnya dimakan...adoyai... ~
source : google image


eh sat...vitamin nih best tau kalau korang pakai...rasa lembut je rambut bile pakai..heheh...pe kata korang try beli n try pakai...nti mesti rambut jadik cantik2 je macam model iklan kat tibi tu..hahah






~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment