kawan2 followers tercayang

Thursday, 2 February 2012

weekend yg paling indah

assalamualaikum sume...

ari nih mood rajin ckit nk updet belog w/pon bizi ngan keje yg xpernah nk sudah! weekend yg paling indah? yup...mmg indah sgt2...paling terindah...org kalau dah dilamun cinta nih sumenya indah belaka la kan...apa citer di sebalik weekend yg terindah nih? jom kita terjah!

27 januari baru nih bie sy dtg umah...for the 1st time okeh utk jumpa dan kenal2 ngan famili sy...so...kalau dikira2 nih dating kami yg kedua slps 5 bln yg lalu...lama x lama mmg sgt lama la nk jumpa...nih la pengorbanan yg kitorg kena lalui bile bercinta jarak jauh...teruja...excited...hepi...rindu...rs nk nangis sume ada...kiranya cukup sgala perencah...mmg best sgt!

dlm maghrib camtu bie sy smpai dari ipoh <buat yg xtau...bie sy keje kat labuan tp skang ada kat ipoh tgh kursus>...time tu sy tggu kat pintu tol changkat jering je...perasaan toksah ckp la...muka nih senyum memanjang je start dari ari bie sy bgtau kata nk dtg smpai la ari dia betoi2 dtg...sape yg x hepi kan bile nk jumpa buah ati...nk2 pulak si buah ati tu dtg bwk hajat yg besar utk future kitorg...

bile dah ada depan...mmg lg hepi la...rs nk peluk cium je...heheh...tp dlm ati je la...xkan nk wat betoi2 lak kan...pas amik bie terus gerak blk umah tok kat kg...tp sempat gak singgah tesco tepeng sbb si dia nk beli buah tgn utk tok dan tokwan sy...

then smpai umah tok lebey kurang dekat kul 10...dan mlm tu gak mama abah sy dtg dari kulim...hepi sgt sbb tgk mama abah tok ngan tokwan suka kat bie sy...dorang xde halangan dan setuju je ngan pilihan sy...heheh...alhamdulillah!

masa bie sy ada kat sini...utk 1st time gak sy masak utk dia...lauk xsedap mana pon...huhuh <xpas lg bab masak-memasak nih...camne nk kawen dehhh> pastu ptgnya bwk bie jln2 sekitar kulim dan sempat jugak bwk p umah famili kat tmn mutiara...time nih best sgt sbb dpt dating lg...ngeee...

ahad lebih kurang kul 9 lebey bertolak p ipoh...1st sbb nk anta bie sy blk...2nd sbb kna p stadium indera mulia ada event utk kelab guru dan staf...tp smpai ipoh sy x masuk pon dlm stadium...calling2 pengerusi kelab dia ckp dewan penuh...pastu siap suggest kata xyah masuk...pucuk dicita ulam mendatang la kan...heheh...dari masuk stadium baik p dating dan abeskan masa ngan si dia yg tersayang kan...pastu round2 la sekitar ipoh smentara nk tggu bie masuk base b4 kul 10 mlm...penat gak kaki nih dok drive sbb kete manual...

mula tu plan nk p JJ...tp parking full dan sy pon da mls nk pusing2 cr parking...pastu p GM lepak situ dan mkn2...busan dok GM kitorg p lepak kat padang polo...ari ahad ari paling best! seharian bersama si dia...rasa cam dunia nih sy yg pnya...hihih...tp bile bie dah nk masuk base...rasa syg sgt nk lepaskan dia pergi...huhuh

2 ari satu mlm yg best sepanjang kami bersama....tp sygnya xde amik gambar berdua pon...ralat sgt :( so x dpt la nk share kat belog nih...huhuh...tp insyaAllah nanti bie sy akan dtg lg...buleh dating2 lg...dan pasang azam nk tangkap gambar berdua byk2 buat bekalan bile bie dah blk labuan nanti...

ya...mmg weekend yg indah....sgt indah! i love u bie...bertambah2 syg bile kita dah plan nk masuk ke fasa yg seterusnya dlm perhubungan nih...hopefully apa yg kita rancang nih dipermudahkan sgala urusan oleh Allah swt...ameennnn


p/s: bie...rindu sgt2









~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment