kawan2 followers tercayang

Thursday, 19 April 2012

cik ninie dan encik amin

* ini en3 auto-published*

assalamualaikum uols...

heheh...di kala en3 nih dipublish kat belog comey nih...cik ninie dan eyka <adik cik ninie> dah sampai kat Taman Negara Penang...mungkin tgh dok treking kot...heheh...blk dari Taman Negara nanti cik ninie share ngan korang sume psl trip kitorg ye...

jadik utk en3 kali nih cik ninie nk citer psl Chicken Rice Shop (CRS)...opssss...bkn nk promote CRS...tp request dari encik amin merangkap tunang kesayangan yg mintak cik ninie letak pic kitorg masa kat CRS...kalau letak pic je utk en3 ari nih mesti xsesuai kan...even en3 nih ditulis semlm tp utk post ari nih....agipon xkan nk wat Wordless Thursday pulak kan...heheh


comey x kitorg? hahah...kalau xcomey pon kena kata comey gak...x kira! hohoh...bajet good2 pulak kan nk paksa2 korang...orait...pic nih encik amin snap masa kitorg mkn2 kat CRS Times Squere...heheh...pnya la jauh dating kan smpai ke TS sana...opssss! eh...nih pon dating2 seblom encik amin blk Labuan...pas nih kna tggu beberapa bln lg baru leh jumpa lak...kecian kitorg sbb cinta jarak jauh tau...sedey...sobsobsob...tp encik amin slalu ckp ngan cik ninie...xpe cinta jauh2...nanti makin rindu...sbb cinta kitorg x sama cam org lain...makin jauh makin rindu...kang kalau dekat2 jemu lak kan...pastu mesti asik gado...alhamdulillah...syukur sgt sbb spanjang kitorg bercinta dan bertunang nih x pernah lg la ada adegan gado2...kalau merajuk2 manja tu biasa ar...heheh...tp yg paling kuat merajuk cik ninie la <haishhh...buruk perangai betoi la>

amacam? syahdu x kesah kitorg...hahah...cik ninie perasan? xpe2...cik ninie mmg kuat perasan pon...heheh...k la korang...nanti2 kita citer2 lg ek...kang citer byk2 kat sini xde modal lak nk tulis utk en3-en3 yg seterusnya...babai sume...have a nice day peeps!


p/s: x sabar nk citer psl trip ke Tmn Negara...tggu ye kwn2!




~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment