kawan2 followers tercayang

Wednesday, 2 May 2012

wangi cikgu ari nih

assalamualaikum sume...

hehehe...slm ari jumaat utk sume...yeszaaaa...tiba sudah ari jumaat...makanya...diisytiharkan sok cuti...hoyeahhhh...mcm xpenah cuti la pulak kan...senget! tp lg senget kalau korang pecaya yg ari nih ari jumaat...sbbnya ari nih ari rabu okeh! patutnya worldless wednesday...tp cik ninie gatai gak nk updet en3 ari nih...x sabaq dah nk tggu sok even dah ada en3 worldless wednesday #6...ada cik ninie kesah??? hahah

orait geng...awal2 bln cenggini cik ninie mmg semangat gilos2 menghupdet belog kan...pastu bile tgh bln akhir bln smangat dah tinggal nyawa2 ikan...maka natijahnya...belog comey nih pon akan sunyi sepi...adoyai...x tau le camno den leh kna penyakit mls nih...x leh langsung nk jadik blogger tegar...asik terbabas je...haishhh...

pape pon kira okeh la kan ada gak satu dua kesah yg terhupdet kat sini...drpd senyap sunyi at least ada la jugak barang dua tiga kesah nk dikongsi bersama kamu2 sume yg comey mcm sy kan...heheh...perasan!

ari nih cik ninie nk share ttg ini....tada....

~ source: google pic ~

~ source: google pic ~

kesah pg td....den x sabo dah nk share ngan korang sume...sila layan drama suku babak kat skola pg td...

pelajar 1: wanginya cikgu ari nih
pelajar 2: a'ah la cikgu...cikgu pakai minyak wangi apa nih? wangi sgt!
cikgu     : ermmm...mana leh bgtau...rahsia

hmmm...perbualan kat atas tu berlaku pg td masa kat bilik guru...haishhh bdk2 nih...sume benda nk amik tau kan...smpai perfume yg cikgu pakai pon dorang leh bau dan nk tau...adoyai...siap cium2 lg baju ngan tudung cikgu...mmg parah! wangi sgt ke? heheh...

k perfume midnight rose tu actually incik tunang yg bg masa bertunang ari tu...nk kata hadiah bertunang x la jugak sbb x masuk dlm hantaran tunang...dan nk kata hadiah besday pon x jugak sbb incik tunang x balut cantik2 pon dan x ckp pon tu hadiah besday...tp bg cik ninie senang je...nih kira hadiah tunang merangkap hadiah besday la...eceh...puaskan ati sendiri je nih...heheh...seumur idup x pernah lg dpt hadiah mahal cenggini <terjakun terkesima jap> pastu perfume lak tu kan...pe maknanya eh? hahah...maknanya incik tunang a.k.a encik amin syg sgt2 kat cik tunang dia la nih...even kuat merajuk tp masih disyg2 lg...heheh...thanx a lot bie sbb syg sy dan terima sy seadanya...then...google2 kat tenet nk carik gak rahsia disebalik pemberian perfume nih...heheh...suka sgt! nk tau pe maksudnya? maksudnya si dia cinta kat kita sgt2! ya Allah...syg bie sgt2...i love u too bie..forever n ever after Allah, Rasul n mama abah...

selain perfume yg tersangat la wangi tu...incik tunang bagi brooch jugak...mutiara sabah mali...hohoh...sgt cantik smpai syg nk pakai sbb takut rosak mutiara tu...heheh...simpan dlm almari je la...incik tunang suh pakai gak tp cik tunang dia nih degil sgt2...ttp xmo pakai gak..rosak nanti nangis x berlagu la cik ninie...hohoh

 ~ brooch yg cik ninie syg sgt2 ~

jadik...kesimpulannya...brooch cantik nih jadik perhiasan dlm almari dan perfume yg sgt wangi tu cik ninie terpaksa la pakai gak...mula2 dulu cadang x nk pakai gak...syg wehhhh...kang abes mana nk carik kan...tp incik tunang suh pakai gak...dia ckp abes nanti beli lg...okeh syg...perfume nih abes bie beli dan kasik hadiah kat sy lg ye...hahah...abes kopak duit incik tunang kalau cenggini kan...sabo je la! tp seyesly...perfume nih mmg best la...rasa wangi dan fresh je...even dah berpeluh2 kat padang pon ttp rasa wangi gak...buktinya...kalau x...xde la bebudak tu ckp cikgu ninie wangi pg tadi kan...siap cium2 lg...hahah...padahal cik ninie baru je lepas ajar PJ pg tadi...ermmm...wanginya sy!

ehhhh...ada sapa2 yg teringin nk pakai ke perfume nih atau brooch nih? heheh...leh order ngan cik ninie...nanti cik ninie kasik special diskaun...ada bran?




~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment