kawan2 followers tercayang

Tuesday, 19 June 2012

pelamin labu...ops...pelamin cinderella la



assalamualaikum uolssss...

heheh...ari nih cik ninie hepi sesgt sbb pencarian pelamin idaman dah berakhir...hahah...dua ari wa carik pelamin idaman wooo <cehhh...bajet cam dah carik dua thn dua bln lak> rupa2nya susah giler kan bile nk carik menda2 alah nih...nk bajet murah2 tp dlm masa yg sama nk yg cantik2 gak...demand lebey nih...eh x jugak...rasanya sume pengantin dan b2b mesti cam ninie jugak...nk yg cantik tp bersesuaian ngan bajet yg ciput...hahah

ekceli cik ninie pon xde la p survey smpai lima enam tujuh lapan buah butik...p survey dua buah butik je cik jah oiii...see...DUA buah butik jek...dan pas p butik yg kedua tu terus stuju dan byq deposit....amboi...senang sungguh kan! hahah...as long as cik ninie bekenan ngan pelamin idaman tu dan kena ngan tema jadik yg lain tu dah blakang kira...pastu harga pon kira masih dlm bajet...so mmg konpem cik ninie amik...heheh...agipon kang kalau lambat2 takut disambaq bride to be yg len lak...hahah

so ari nih nk share ngan korang psl pelamin idaman ati beta nih...hahah...almaklum tema fairytale...opkos la nk pelamin pon labu - labi sgala bagai kan...jadiknya pelamin pilihan cik ninie tu mmg hampir 100% menepati tema fairytale...owhhhh...sgguh mabeles dan owesome...suka sgt2! rasa cam nk p tidoq kat pelamin itu...hahah...smpaikan blk umah rasa cam x lena tidoq je bile teringatkan pelamin idaman tu...sgguh wa talak tipu ooo...smpaikan dgn x sabaqnya dah reveal gambaq pelamin kat incik tunang kesayangan...hahah...eksaited kan pompuan nih!

tp utk uols cik ninie xmo reveal lg pelamin idaman tu...biaq pas kawen nanti bile cik ninie review satu persatu baru nk reveal pelamin tu...heheh...sila sabaq okeh! tp utk x menghampakan uols...meh cik ninie sajikan ngan beberapa keping gambaq pelamin ala2 pelamin idaman cik ninie...pelamin2 nih mmg santeq ar wa ckp sama lu...hahah...mmg kalah ar pelamin idaman cik ninie tu...heheh...tp pape pon cik ninie ttp suka sama pelamin idaman cik ninie tu...nanti nk bg cadangan kat kak shida utk renovate ckit pelamin idaman cik ninie tu...heheh

















~ sume pic pelamin kredit to gugel images ~


mmg cindarella betoi la kan...hahah...nama pon fairytale wedding...jadik pelamin pon harus la ala2 fairytale jugak...agipon kalau ckp psl fairytale nih biasanya mmg sinonim ngan Cinderella kan...heheh...tu yg pelamin pon dah ala2 kereta kuda labu cinderella...mabeles kan pelamin2 kat atas tu...rasa cam di alam fantasi la kot bile bersanding kat atas pelamin tu nanti...hahah

citer psl pelamin nih...alhamdulillah cik ninie berjaya gak la dpt pelamin ala2 cinderella tu...ngan eksaitednya p booking dah utk resepsi 17 nov nih...hahah...tp seblom p booking tu dok berkira2 dah kat dlm ati kalau pelamin idaman dah ada org booking mmg cik ninie TEKAD dan NEKAD nk DIY pelamin cinderella nih...hahah...masa tu pikiaq jadik ke x jadik yg penting pelamin idaman mesti WUJUD dan ADA masa ari kenduri nanti...hahah...mmg sengal kan...tp tu la realitinya serba-sedikit psl pencarian cik ninie utk pelamin idaman nih....

hopefully ari kenduri nanti pelamin idaman cik ninie betoi2 la siap dan menjadik spt yg cik ninie tgk kat butik kak shida tu...heheh...tp berdasarkan survey di fesbuk dan sembang2 ngan kak shida owner butik pengantin nih insyaAllah impian cik ninie nih mmg boley direalisasikan....ecehhhh...doakan ye kwn2 smoga xde timbul masalah yg berbangkit nanti....ameeeennn =)



p/s: sok cik ninie updet psl baju pulak ek...rasa cam nk wat baju sewa baru la...heheh...skang tgh survey design baju pengantin yg gojes ala2 cinderella lak...eksaited! ngeeeee....




~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment