kawan2 followers tercayang

Wednesday, 4 July 2012

sentap lagi...huhuhu T__T

assalamualaikum uolss...

ari nih mcm rajin la pulakkan nk update sampai 2 en3...ekceli...cik ninie baru je pas design kad kawen...tp blom siap agi...hihih...skang nih nk rehatkan kepala dulu sbb dah berpinar2 mata yg dah sedia rabun nih ngan adobe photoshop...pening dan sakit mata okeh bile nk mix n match kan color dia...pastu nk adjust itu ini...adoyai...mmg sakit!

tp skang nih cik ninie bkn nk citer psl kad kawen okeh...nanti dah siap cik ninie kasik reveal kat korang...hahah...skang nih kita citer psl benda lain yek...

incik tunang anta msj kata dah bertolak ke Tanah Merah...ekceli before nih incik tunang ada football match kat Gong Kedak...so ari nih baru abes dan alhamdulillah team Labuan dpt no.3...tahniah la utk incik tunang...memandangkan next week ari rabu baru kapal dorang blk ke Labuan jadik incik tunang pon nk blk le ke kg dia kat Lipis...

ekceli dua mlm lepas cik ninie dah merajuk giler2 ngan incik tunang...merajuk + patah ati + kecewa...sgt2 mkn dlm okeh! sampai ari nih pon cik ninie merajuk lg dan layan x layan je bile incik tunang call dan mesej...punca dia kecik je kot bg org lain tp sgt besaq la bg cik ninie...x dpt terima bile incik tunang x leh nk jumpe ngan cik ninie sbb dia nk blk kg...huhuhu...sape x sedey...cik ninie mmg sedey giler2 ar...udah le kitorg nih chenta jarak jauh...nk deting2 cam org lain mmg mintak maap la...kalau incik tunang blk semenanjung baru leh deting2...jadik bile incik tunang dpt main bola kat semenanjung ati cik ninie dah bunga2 chenta...pikir leh la jumpe kejap utk ilang2 rindu ke diskas2 pape yg patut psl projek kawen kitorg ke...tp nmpaknya mmg xde rezki ar...sedey tau...sobsobsob...

dua mlm lepas pas incik tunang bgtau kata nk blk kg...cik ninie minta ar incik tunang dtg sini jumpe cik ninie...tp incik tunang ckp x leh sbb kalau dia dtg sini abeskan masa ngan cik ninie nanti dia dpt dok kat kg sehari jek...agipon dia nk uruskan psl majlis bertandang kat belah dia nanti...masa tu rasa sedey sgt2...pas letak tepon terus nangis sorang2...efek dia smpai mlm nih still merajuk2 lg ngan incik tunang...huhuh

cik ninie pon bkn le tamak sgt dan pentingkan diri sendiri...cik ninie pon tau nanti bile dah kawen incik tunang tetap kena utamakan famili dia dulu...cuma terkilan sgt2 sbb cik ninie ingat kalau incik tunang setuju dtg sini esok...ari jumaat nanti pas blk skola buleh la antaq incik tunang ke pahang...agipon sabtu ahad cuti...tdo satu mlm kat pahang pastu ahad blk sini smula...tp apakan daya...pasrah je la...agipon x sempat nk bentang progress nih cik ninie dah merajuk dulu...cpt sentap ooo skang nih...huhuh...xpe la...xde rezki nk jln2 ke pahang...xde rezki nk jumpe Rasul Iman yg comey...xde rezki nk spend masa ngan incik tunang...Allah lebih tau apa yg terbaik utk hamba Dia...

so skang nih dua helai baju untuk incik tunang pending dulu ar nk bg kat tuan dia...tggu si dia blk raya nanti la kot baru bg...kalau nk pos pon rasa cam dah mls...mahal sgt2...huhuh...leh kopak duit time zaman dok bajet membajet nih...pastu jubah utk mak incik tunang pon pending gak la...pas raya nanti ar baru dpt bg...hadiah utk si kecik Rasul Iman pon pending jugak le...sobsobsob...

maapla kwn2 sume...en3 ari nih en3 versi sentap...huhuh...kat belog nih je la cik ninie leh nk kongsi2...so far alhamdulillah setakat nih kitorg x diuji ngan dugaan tunang yg berat2...takat kena kacau dan org dok usya2 tu biasa la kan...cuma satu je la yg cik ninie rasa cik ninie buleh down dan rasa x bersemangat...rasa down sgt bile cik ninie sentap ati ngan incik tunang...huhuh...sejak bertunang nih lg kerap ar sentap2 ati...kadang tu smpai mkn dlm...huhuh...kecian incik tunang sbb kena layan cik ninie yg perangai tetiba jadik cam budak2 nih...tp dlm masa yg sama cik ninie salute ar ngan incik tunang sbb sabaq je layan kerenah cik ninie yg ngada2 nih + kuat merajuk...


p/s: k la uols...incik tunang otw ke Tanah Merah...hopefully incik tunang selamat smpai ke destinasi yg dituju....ameeeennn







~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

2 comments:

  1. sabar ek ninie. lelaki biasanya sbb dorg tau nak kawen dgn kita jadi dorang utamakn hal2 urusan dulu. sabar tau !

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx nora...tu la psl...tp kita nih kdg2 ngada2 ckit...asik nk merajuk semedang...tp rindu gilerrr..next week dia dah nk blk labuan...raya nanti baru jumpe....sobsobsob

      Delete