kawan2 followers tercayang

Thursday, 9 August 2012

ecehhhh....tukar header lagi



assalamualaikum uolsss...

hurmmm...dah lama bebenor cik ninie x update belog....rindu x? heheh....ekceli cik ninie x ilang ke mana2 pon...masih ada lg kat Malaysia terchenta nih...cuma...bizi ckit ngan tuntutan tugas hakiki...cewahhh...

skang nih kan musim bebudak skola trial exam...jadik cik ninie pon sama kalut lerr ngan bebudak nih jugak...cikgu prihatin katakan...heheh

tp ari nih ngan rasminya tamat lerr trialnya bg skola2 kat Perak Amanjaya nih...tggal nk tgk hasilnya la kan...jadik...double kalut utk cik ninie sbb ada 3 kelas yg cik ninie nk kena semak skrip jawapan...kalau yg paper sejarah tu kira ok la kan sbb kertas objektif...tp yg BMnya mmg nk kna hadap setiap masa lerrr...adoyai...pening kepala baca skrip jwpn bebudak nih...lain yg cikgu ajaq lain pulak yg dia jwb...

k la...xmo bebel byk2...just nk share ngan korang psl header kat atas tu...perasan x cik ninie dah tukaq header baru...ke ader yg x perasan...ouch...sentap sehhh {dah masuk kali ke-4 cik ninie tukaq header..leh refer [en3] nih}...hehehe...buleh dpt brape bintang nih??? ekceli kwn2 sume...doodle tu special cik ninie tempah kat apit...dia nih mmg superb ar biler wat doodle....comey sgt2 smpai rasa cam nk mkn...heheh...kalau uols peminat tegar doodle2 comey uols leh p usya2 belog apit kat [sini] ada doodle yg freebies ada doodle yg apit wat segmen dan ada gak yg customer tempah...tp jgn lerr amik yg customer tempah tu...babab karang! tp korang leh tgk en3 yg apit review psl doodle cik ninie tempah kat [sini]

cik ninie request kat apit nk doodle couple {cikgu ngan askar} doodle nih nk guna utk projek kawen cik ninie nanti...tp dlm masa yg sama bile tgk2 balik doodle nih cam sesuai gak utk wat header belog sendiri...maka...terhasil la header yg biasa2 ajerrr nih...heheh...cik ninie x reti sgt nk wat...cuma guna photoshop jek...tu pon yg basic jek i reti...hahah...jadik hasilnya mmg x gempaq mana pon {sedar diri x kreatip mcm Apit} selain tu cik ninie pernah gak amik doodle apit yg freebies tu utk projek DIY...cik ninie wat bantal pastu tepek doodle kat atas bantal...hasilnya mmg comey la sbb dah doodle nya pon comey kan...heheh...nk tgk? leh refer kat [en3] nih

nape header ada lirik lagu dan sajak bagai nih...heheh...cer teka cer teka....kalau betoi dpt jemputan ekslusif ke kenduri cik ninie nanti...heheh...{lambatnya nk tggu jwpn uols...meh cik ninie bgtau}

atenya belog cik ninie nih kan byk sgt citer psl incik tunang hencem ngan cik tunang comey...rasa cam dah jadik on9 diary dah nih...tu yg p tepek lagu "Perwira" ngan sajak "Guru oh Guru" karya Usman Awang kat situ...oooo...ekceli ianya special dedication utk incik tunang tersayang yg keje TUDM ngan cik ninie yg keje sbagai cikgu-cikgi nih...ehehhh...so kalau uols meluat ke menyampah ke rasa nk muntah ke bilerr tgk header cik ninie yg mcm masuk bakul angkat sendiri tu cik ninie mintak maap lerrr di bln Ramadhan nih :) tp rasanya kalau refer kat [en3] nih msti uols pon tau kot nape byk sgt kesah2 cik ninie dan incik tunang ada kat dlm nih...

lastly...seblom cik ninie stop membebel...moh lerrr kita tgk header2 belog cik ninie...leh vote mana yg paling cun melecun...heheh...


1st

nih masa mula2 berblogging...xde header langsung!


2nd

nih pon xde header lg...just tukaq template jek


3rd

dah maju setapak kehadapan...time nih dah reti ckit2 wat header


4th

terkini pnya...
cantik lerr ckit sbb ada doodle comey sendiri pnya doodle 
w/pon apit yg lukis...heheh


antara sume2 tu mana paling cun kat mata dan ati korang????


p/s: scara x langsung uols dah tgk antara projek kawen cik ninie ngan doodle kat atas tu...so please jgn lerr nk amik dan wat cam sendiri pnya harta...begitu jugak ngan doodle2 yg ditempah oleh cik ninie dan customer yg lain...bak kata apit "Mulai sekarang kena letak watermak banyak sikit sebab ada kes lak orang copy gambar atas nie dan jual. Yang freebies xnak amik, duk amik yang orang tempah. Naya ja. Huhu. Malas nak sebut orang tue sapa. Peace." 





~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

2 comments:

  1. alololo.. comeinya doodle cik ninie.. hehe.. suka! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu2...doodle nih nanti nk guna utk projek kawen gak...tp xtau nk tepek katne...hahah...

      Delete