kawan2 followers tercayang

Thursday, 11 April 2013

Review : Baju Resepsi & Bertandang



Assalamualaikum darling

Arinih kite nk review psl baju resepsi dan bertandang
Baju resepsi kite nih diinspirasikan drpd majalah Inspirasi Perkahwinan
Cover depan majalah tu adalah Almy Nadia

Seblom tu ingat x nk wat baju baru
Tp bile pikir blk rs cam nk satu kelainan
Dan last skali wat gak design baju baru...heheh


 ~ baju resepsi yg diinspirasikan dari majalah Inspirasi Perkahwinan ~


Keje ngan kak shida mmg xde masalah
Kira sume hokey je
Kalau kite xde idea kak shida akan share idea dia

Jadik utk baju resepsi dan bertandang nih just bgtau nk baju yg camane
Pastu nti kak shida akan syorkan baju yg sesuai utk kite
Kalau request nk baju baru kak shida akan ikut jek
Pastu kalau rasa nk bajet pakai baju ala2 model majalah pon buleh
Kite pilih2 jek design yg kite nk
Pastu kak shida akan sediakan ikut apa yg kite nk

So mcm baju resepsi dan bertandang kite tu
Mmg inspired by Inspirasi Perkahwinan
Bile dah siap mmg sama tp x serupa la mcm baju pengantin dlm majalah tu...heheh
Tp kite xkesah pon
As long as masih menyerupai baju dlm majalah tu kire hokey je...ahakssss

Kat bwh nih antara baju resepsi dan bertandang yg kite pakai
Yg pink tu kite pakai masa majlis resepsi
Dan yg putih tu bwk p Pahang utk majlis bertandang
Simple, comey tp sopan...hihih




 ~ baju bertandang ~

# gambaq x dpt lg dari OP...so kalau ada gambaq nih pon hasil belas ehsan drpd henfon adik kite...mmg x byk ar...tu psl kalau uols perasan entry kite nih penuh ngan gambaq yg sama dan berulang2 je...huhuhuh





~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment