kawan2 followers tercayang

Sunday, 7 April 2013

Review Barang Hantaran



Assalamualaikum sume

Ari nih jom kite cuci mata tgk hantaran pulak ye
Utk hantaran nih mmg kite wat sendiri je
Simple tp cun....kihkihkih 

Dari awal mmg dah plan nk wat sendiri hantaran kite tu
Jadik bile ada masa yg terluang tu mmg kejenya survey2 design hantaran je la
Tp hantaran utk si hensem nih SIAP dgn sempurnanya ptg jumaat seblom nk nikah
Mmg dahsyat ar....hahah

Masa tu mmg kelam-kabut sgt2
Bunga kat bekas hantaran tu pon main cucuk2 je
Masa tu x pikir byk dah
Asalkan siap seblom majlis nikah sudahh
Part yg lain lawa ke x lawa mmg xmo pikir dah masa tu

Kat bwh nih kite share ckit2 gambar hantaran utk si hensem tu
Tp hantaran dari pihak si hensem utk kite xde la pulak
Pic rasmi dari OP pon xde lg
So xdpt la nk share ngan korang

 ~ 7 hantaran utk si hensem ~


~ cupcakes ~


~ set penjagaan muka Body Shop ~


~ kasut ~


~ coklat ~


~ kemeja ~


~ wallet & belt ~


~ HTC ~







~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment