kawan2 followers tercayang

Wednesday, 17 April 2013

Review : Gambaq kawen part 1


Assalamualaikum...

review kali nih ingat nk share psl gambaq kawen
tp gambaq kawen x dpt lg...kalau ada pon 
ada la xsampai 10 keping gambaq yg OP post kat fesbuk
tp kira ok la kan
ada gak gambaq yg leh tgk
adoiiii... xsabaq nk tggu album siap
ntah bile la siapnya
nk tnya kat OP malu la pulak...hihihi

mama kite pon dah bising2 tnya psl album kawen
tp kite sengih je la
kang nk ckp lebey2 pon jadik menipu pulak kan
so dok diam je la kalau org tnya psl album kawen...hahaha

tp uols...
uols perasan x kite pnya header blog dah bertukaq
cun x putra-putri kat header tu?

ok...tu antara beberapa keping gambar yg OP2 kite amik scene
ekceli utk majlis kenduri kite aritu kite dpt 4 org OP
OP yg paling utama namanya Khairul Fazli
so yg 3 lg OP tu sbagai backup kot
kite pon xtau nk describe camno

tp yg pastinya...
masa nikah ritu OP yg khairul tu partner ngan OP yg lain
pastu masa ari kenduri si Khairul tu partner ngan org lain lak
then masa sesi outdoor kali kedua lepas kenduri si Khairul ngan OP yg lain lak
so total OP kite ada 4 org ok
rasa cam retis la pulak...ecehhh

jadik gambaq header blog yg kat atas tu OP yg ke-4 pnya sentuhan
namanya Madi
seb baik la saudara madi nih upload pic kite tu dlm fb dia
so dpt la tgk walaupon sekeping dua...hihih
pastu kalau uols perasan 
ada beberapa keping gambaq yg cun masa kite review psl baju nikah tu adalah hasil tangkapan saudara Khairul 
so nti bile dah dpt album dan cd dari OP kite akan wat review part 2 ok

k la xmo bebel byk2
jom uols iols tunjuk pic2 i yg gojes2 kalah retis tu...hahah
ops seblom lupa
pd mereka2 yg emel iols tnya psl OP tu nti la bile iols wat review part 2 iols akan bgtau lebih details psl OP2 iols tu ye
skang nih sila sabaq dulu


posing yg paling kite suka...hihih

nih pon kite suka sbb nmpak klasik..ala2 prince will ngan kate middleton
mak aiii...mmg iols giler perasan kan..hahah

i like juta2 bintang gambaq nih...hahah

kalau byk kali gambaq sama iols post tu maknanya iols suka giler kat gambaq tu

seriusnya muka mak jemah...mcm ko pulak yg nk lafaz akad ye..hahah

time nih iols xtau nk reaksi camno...nk senyum ke nk serius...hahah...blurrr

syahdu oiii...rs lega sgt2...kihkihkih

pic nih iols wat background kat lappy ngan ipad

last but not least...pic yg memaparkan keriangan prince n princess to be...hahah
pic nih kite wat cover utk album yg ala2 majalah tu...
memandangkan album lambat lg nk dpt iols wat la album sendiri
wat muka x malu mintak ckit gambaq kat OP2...hahah
k nti pixajoy dah anta album versi majalah tu iols post kat blog k

k la uols...
sampai sini dulu
iols nk blk umah dulu
kelaparan dah nih...
nti kite jumpe dlm next review k...
apa reviewnya?
stay tune................






~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment