kawan2 followers tercayang

Wednesday, 18 September 2013

E-Operasi x lengkap bye2 la Egtukar

Eeeeiii bengang sgt2
E-Operasi x leh nk updet..camne nk minta tukaq ni?
Kawen dah nk dekat setahun pon maklumat profil x updet2 gak
Namanya guru data...tp apesal data guru2 x updet
Bukannya ramai pon yg bertukar status kat skola nih 
Tiga empat org je pon yg bertukar status dari 'cik' ke 'puan'
Xkan tu pon x leh nk wat...klik2 je
Kalau nk kata bizi ngan tugas mengajar
Rasanya guru data nih jadual ckit je kot
Dalam 12 waktu gitu
Tp benda simple cam nih pon x leh handle

Pastu suka wat keje last minute
Tggal brape ari je lg tarikh nk tutup baru kalut bg borang
Bile org dah betulkan then pulangkan pd yg berkenaan x updet lak
Bile tnya kata x sempat nk updet
Sempat updet utk beberapa org je
Mmg la x sempat nk updet kalau dah sumenya last minute loll

Bile kita bising2 senang lak cakap kepilkan skali sijil nikah kat borang
Masalahnya skarang bkn takat status x updet
No. Fail JPN pon x updet gak
Sedangkan kita dah keje 3 tahun
Ni dah menganiayai org dah ni

Yg x tau citer pon sedap dok kata itu ini
Hgpa ckp senang la sbb hgpa laki bini dok seumah
Kalau dok asing pon beza daerah atau negeri dlm semenanjung je
Kita nih terpisah laut china selatan
Sorang kat Labuan sorang kat Selama...
Ingat kaya sgt ke nk sedekah duit kat airasia setahun smpai Lima enam kali
P balik dah jadi 12kali
Uiiii...mmg kaya la Airasia
Kesimpulannya kalau xberada dlm situasi seseorg tu jgn dok pandai2 mengata itu ini

Call PPD dan JPN utk selesaikan masalah
Tp katanya dah xleh updet
So apa cer? Siap pedas telinga lg katanya dah bg tempoh sebulan awat x updet..
Bukan sy x nk updet cik PPD dan cik JPN oiii
Kalau sy ada pword PK1 dan guru data tu mmg sy updet sendiri
X yah nk tggu org lain updetkan
Ni masalahnya sesetengah maklumat hnya PK1 dan guru data je buleh akses
Abes tu kot celah mana sy nk updet?

Nih la jadinya kalau org yg dipertanggungjawabkan wat keje melepaskan batuk di tgga
Korang boleh pndang sinis sbb nmpak cam desperate nk dok skali ngan asben
Tp yg pndang sinis dan xpaham pape tu pernah ke korang alami situasi camni
Kawen tp dok asing2
Even kalau yg dok berjauhan tu tp masih dlm daerah yg sama atau negeri yg sama pon dah kecoh sbb xdpt dok skali laki bini..
Apatah lg la kita yg laki dok kat Labuan bini dok kat Selama ni
Nk jumpe slalu jgn mimpi la
Harapkan time cuti skola je la..xde cuti xjumpe la jwb nya...
Pastu bile Nk mintak cuti pon susah nk lulus ibarat nk minta seguni emas...

Apa kesudahannya?
Kata PPD cikgu isi je la eg tukar tu
Dapat xdpt tgk bln 11 nti
 Rs bengang sgt2 sbb bkn slh diri sendiri
Kalau x dpt bertukar atas kesilapan sendiri leh gak terima
At least x terkilan sgt kalau dah mmg maklumat dlm EOperasi tu lengkap
Ini belom apply pon mmg cam dah tau resultnya
GAGAL BERTUKAR sbb maklumat x lengkap...choiiii betoi la


~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment