kawan2 followers tercayang

Wednesday, 25 December 2013

shopping klik-klik



Assalamualaikum all

last week kan gaji masuk utk org yg keje gomen dan swasta
tp dok kat labuan nih apa la sgt kalau nk shopping
lebih2 lg kalau nk soping baju-bajan tu
baik lah ko blk semenanjung pastu g terjah je Sogo ke Mid Valley ke
bukan la nk kata kat sini xde soping komplex yg wat sales

tp walaupon ada sales kat Ujana tu ttp rasa cam mahal jugak harganya
tp kalau cokelat2...rokok..kereta...arak...mmg murah sgt
xde cukai kekdahnya kan...tu yg murahhhhhhh aje

pastu mlm tu sesaja la borak2 kosong ngan si hensem
katanya sorang suami tu patut membelanjakan wangnya utk isteri
pastu iols pon gurau2 ckp kat si hensem blanja la iols nih
sejak badan makin mengembang nih byk dah baju-bajan yg xmuat nk pakai..huhu

tp tu la...iols nih cerewet ckit bab2 pilih baju nih 
slalunya iols nmpak cantik molek je design satu2 baju tu
tp si hensem lak kata x cantik dan begitu la sebaliknya
sudahnya si hensem malas nk belikan baju utk bininya ni hah
takut kang si bini x mo pakai dah jadi membazir pulok

pastu tetiba iols teringat b4 nih adik si hensem ada bg link baju muslimah kat fb
terus ar gugel2 terjah2 website tu
hamik ko...mmg cantik2 baju kat situ
mmg rambang mata ko kalau tgk baju-bajan dan jubah2 yg ada

mula tu iols la yg sebok2 pilih baju-bajan tu
pastu sampai giliran si hensem pilihkan baju / jubah utk iols
ada yg cantik sgt colornya dan kitorang sama2 suka color jubah tu
tp sygnya saiz pulak xdok..
kalau iols nih jenis badan saiz M mmg rembat dah satu
tp sygnya iols nih dah cop tender saiz XL
mmg kuciwa sgt2
sudahnya...ketiga2 baju dan jubah tu akhirnya iols la yg pilih
tp yg tukang bayarnya si hensem la..heheh
harga2nya buleh tahan gak la
thank you sayang sbb blanjakan bini mu yg comey ini..hehe

so kalau uols nk soping2 klik2 / online
buleh la terjah website nih www.sweetmuslimah.com 
mmg cun melecun baju2 dan jubah dia
rambang mata hoi nk pilih satu2
kalau ada duit byk mmg borong sakan la kat situ..haha

tp memandangkan duit tu kna la berjimat cermat w/pon xde anak lg
jadik napsu soping tu kna la dikurangkan jugak
w/pon asben yg bayarkan tp xkan lerr nk perabih duit laki pulak kan
jadi iols grab 3 helai je la
nti2 bulan akan2 dtg kita beli la lg sehelai
sebulan sehelai baju lama2 penuh le gobok ngan baju baru..ngeee

so kat bwh nih la 3 helai baju / jubah yg iols order
order ari jumaat mlm..sabtu ahad xde penghantaran
isnin sweetmuslimah pos...ari selasa dah sampai kat umah
tp iols x tgk lg sbb masih di labuan lg
ahad nih blk kulim baru leh tgk...xsabarnyaaaaaa...



iols pilih jubah nih
comey sangatttt..
harga pon mampu milik
RM 105.00 je..heheh




yg nih yg asben iols pilih
cantik jugak...iols pon suka sangattt jubah nih
yg nih harganya RM159.00



n last but not least
baju tshirt muslimah
leh pakai jalan2 / xtvt kokurikulum kat skola
x pon time ada kelas tambahan ke..yuhhuuuu..bestnya
yg nih harganya RM59.00


so apa tunggu lg uols
p la terjah sweetmuslimah
pasti anda x akan kecewa
nk2 pulak skang nih sweetmuslimah tgh wat sales
ada diskaun utk setiap pembelian baju dan jubah

macam iols nih beli 3 pasang baju / jubah kat sweetmuslimah
dan iols dpt free gift dari sweetmuslimah iaitu buku yg sgt2 bernilai
buku apa tu?
buku nih ha  -----> 
kredit to gugel images


thank you so much sygku Badrul Amin
thank you jugak utk sweetmuslimah






~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

2 comments:

  1. aish nora ni perminat purple... suka sgt baju gambar no.2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..sama la kita Nora..mmg giler kalau tgk color purple...pe lg Nora...p terjah cepat..heheh

      Delete