kawan2 followers tercayang

Monday, 27 January 2014

Gara-gara Golden Wrap aku kna chair red be red...huhhh

Asalamualaikum sahabat...

Dah tgk iklan KFC yg terbaru?
Huhuh...gara2 iklan KFC tu la membuatkan aku dgn x sabaqnya menerjah ke KFC 
Kunun2 nk merasai keenakan golden wrap tu
Tp ntah la...
Bagi aku rasa ayam tu biasa2 je
Pizza Hut punya chicken wing lg sedap

Dan aku sungguh x bernasib baik bile aku sakit perut pas mkn golden wrap tu
Bukan sakit perut biasa
Tp sakit perut yg memulas2 mcm dipintal2 pulak
Mmg hazabedah 
Rasa cam nk MC je sbb sakit perut tu ttp x ilang smpai esok harinya

Pastu aku pon merengek2 la bgtau kat incik asben yg aku sakit perut
Tp tu la incik asben nun dok jauh kat Labuan sana
Yg cik puan bini pulak dok kat perak sini
Nangis la aku sorang2 tahan sakit
Kalau ada incik asben leh gak usap2 perut ke picit2 pinggang ke kan
Mana x nya...aku pnya sakit perut memulas smpai tangkap ke pinggang
Mmg seksa giler
Tp yg peliknya aku x rasa nk terbuang air besaq w/pon sakit perut giler2

Sudahnya blk skola tu aku singgah kedai beli eno halia, air yogurt bliss ngan vitagen
Tiga2 tu aku minum dan x sampai setengah jam aku dah rasa nk buang air besaq
Hamik kau cirit-birit terus aku masa tu
Lega sgt2 bile dah melepas hajat

Tp w/pon dah melepas hajat perut aku still memulas lg
Bile time dia mai sakit tu mmg sakit giler wehh
Aku rasa mcm nk tercabut perut aku nih
Tp x de la pulak aku rasa nk terqadha hajat
Cuma kentut je la yg byk kesan minum eno halia tu

Tobat lahum pasni aku xmo mkn dah golden wrap KFC tu
Mmg x serasi ngan perut secondhand aku nih
Sbbnya kwn2 aku p mkn kelmarin ok je masing2
Xde pon kena cirit-birit mcm aku ni hah

Pasni kalau p KFC order je la ayam hot n spicy
Yg tu je la yg sesuai ngan perut aku nih..adehhhh



~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment