kawan2 followers tercayang

Thursday, 23 January 2014

Training Memanah

Assalamualaikum sahabat...

Cuti maulidurrasul aritu aku turun padang pantau budak2 memanah
Separuh ari melepak ngan budak2 nih kat padang mmg lemau jadinya
Mana x nya aku pnya letih sampai flat satu badan
Balik2 umah mmg aku tidoq mati x hengat dunia
Agaknya kalau bom meletup pon aku x sedaq
Aku rasa pasni aku nk pencen la....hahah

Ingatkan utk 2014 nih aku malas nk aktif ngan memanah
Tp kecian lak kat bebudak nih
Lgpon senang jaga depa nih sbb x ramai
Aku ngan depa pon dah close giler
Mmg syg hoiii nk tggal depa2 nih

Thn depan aku x tau la ada lg ngan depa ke x
Kalau incik asben dpt posting ke semenanjung aku pindah ikut beliau
Kalau x...insyaAllah aku jaga lg la budak2 memanah nih

Tahun nih skola aku masih jadi tuan umah Kejohanan Memanah MSSD LMS
Mcm ada harapan la utk atlet2 aku nih menang
Lgpon archers LMS yg terror2 mcm Una ngan Ang dah p serantau
So buleh la archers skola aku kaut sume medal yg ada...hahah

Kalau tgk gaya budak2 nih berlatih aku rasa mmg ada harapan
Lgpon 3 org pemanah perempuan bawah 18 thn nih dah biasa p MSSPK
InsyaAllah depa2 nih x kan mengecewakan harapan skolah
Mcm Ellysha nih aku tgk dia konsisten waktu training
Kalau shoot masa latihan pon biasa dpt 7, 8 point
Aku harap Ellysha buleh la menggantikan tempat Ain utk kaut byk2 gold medal

Adilah ngan Shuhada pulak naik turun prestasi depa
Sat ok sat x ok
Bile kna gertak ckit baru la nmpak menjadi

Yg 4 org lg tu baru thn nih nk wakil skola
So aku x target depa utk nk menang medal
Tp kalau dpt mmg alhamdulillah
Kalau kalah pon x salah kan depa sgt
Cuma aku harap sekurang2nya setiap sorang drpd depa nih dpt gak score nti
Sbb kalau tgk time latihan byk sgt arrow yg miss
Berceretek arrow2 tu kat luaq target tu

Tp walau apa pon aku bangga ngan budak2 nih
Kalau budak2 lain mmg xmo pon join mana2 xtvt sukan
Tp depa nih mmg semangat
Time cuti skola bln 12 aritu lg dah turun training smpai skang nih
Aku ngan coach yg lain x yah dok risau sgt
Sbb depa nih leh di harap dan x bergantung pd cikgu
Kalau cikgu x turun pon depa buleh berlatih sendiri2
Contoh mcm hari cuti depa training pg petang
Aku nih kadang2 turun training salah satu masa je s/ada pg atau ptg
Cikgu Redzuan pon mcm tu jugak
So pepandai la budak2 nih training sendiri

Aku harap berbaloi la usaha anak2 murid aku nih turun training
Tournament akan diadakan 13,14 dan 15 Februari nih
Memandang kan thn nih skola kami tuan umah dan aku automatik akan jd manager pasukan daerah
 

Aku harap si Ellysha, Shuhada ngan Adilah nih leh p smpai ke MSSPK
Kalau x mcm x best je nk uruskan archers LMS yg lain sbb anak murid sendiri x dak
Korang2 yg baca blog aku nih tolong doakan utk kejayaan anak2 murid aku ye




~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment