kawan2 followers tercayang

Sunday, 13 April 2014

Aku peminat tegar Pink + Hello Kitty

Assalamualaikum sahabat..

Aku nih sebenarnya mmg gilosss sgt ngan kaler pink
Kalau dah giloss ngan kaler pink maka giloss jugak la ngan Hello Kitty nih

Pernah masa aku form 3 dulu 
Aku g beli sendiri teddy bear Hello Kitty utk wat bantal bucuk kat asrama
Gigih ko beli Hello Kitty yg besaq gedabak tu pastu bwk p asrama
Nasib baik x kena rampas dek warden...hahah

Tp tu citer dulu
Skang nih aku xde la sefanatik zaman remaja dulu2 tu

Minat mmg masih minat pd si Hello Kitty cute nih
Tp xde la sampai sume benda aku nk berHello Kitty bagai..hahah

Contoh paling mudah Mcd kan slalu wat offer barangan koleksi Hello Kitty
Tp tu la...aku nih nama je "Kipas susah mati" Hello Kitty
Tp x pernah pon cuba nk dptkan barangan tu
Pernah skali mintak incik suami beli kan tp dia kata dah abes
Pastu x mintak2 dah sampai skang
Dah tu acaner ko kata ko kipas susah mati Hello Kitty ni senah oiii???

Hey hey hey...
X dpt kumpul koleksi Hello Kitty skang nih xpe lg
Tp aku dah ada plan utk realisasikan impian aku nih
Aku plan bile incik suami dah blk semenanjung dan bile kami dah dok skali
Aku nk amik satu bilik dan hias ngan barangan Hello Kitty
Rasanya bilik tetamu nti la yg aku nk hias cantik2 tu..heheh

Kalau bilik tido utama aku rasa jgn harap la laki aku nk bg
Mesti dia xmo punya..hahah
Sedangkan si dugong tu aku letak hiasan kete kaler2 pink pon laki aku dah semacam
Nih kan pulak nk hias bilik tdo ngan kaler pink dan Hello Kitty!!
Mmg ko tdo sorang2 je la gamaknya...huhuh

So skang nih x sabaq nk tggu incik suami dpt posting
Pastu nti leh la kita deco2 umah ikut suka ati sendiri
X sabaqnya!!!!






~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

4 comments:

  1. blogwalking dari peminat tegar hello kitty.....singgah2 la blog saya... :D

    ReplyDelete
  2. kalau bminat dgn brangan hello kitty.jemput la singgah ke instagram: @kittylovelies ...Mmg bnyk brg2 utk anak2 dan org dewasa dan semestinyaa harga yg berpatutan,inshaAllah :-)

    ReplyDelete