kawan2 followers tercayang

Saturday, 12 April 2014

Kulit b*** ku sangka PVC

Assalamualaikum sahabat

Lama oiii mak jemah korang x updet belog kan
Rasa mls ckit nk tulis2 dek kebizian menanda pbs anak2 murid
Tu pon x abes2 lg menanda..huhuh
Pdhal next week dah start key in markah
Keje oh keje..
Selagi bergelar pekerja selagi tu la keje x abes

Oiiitttt...aku x mo membebel psl keje
Nti kome bosan pulak kan
Aku cuma nk membebel psl casing iPad aku je
Casing yg aku beli kat Tesco Kulim
Dan yg sadisnya aku sempat pakai 2 ari je pastu terpaksa humban masuk TONG SAMPAH

Alkesahnya masa aku dok usya baju baru utk iPad aku nih
Tetiba terpandang la deretan casing iPad kat Tesco nih
Usya2 harga kira mmg mampu milik la
Pastu berkenan pulak ngan color casing tu terus aku rembat tanpa cek pape dulu

Balik2 umah dan2 tu jugak aku mekap casing iPad aku nih
Dari zero terus jadik hero kata ko
Dari kosong terus bunga2 gitu
Punya la suka sampai tiap masa aku dok belek2 casing iPad aku nih

Skali ko nk jadikan citer tetiba mata aku terpandang kulit casing yg kat bahagian dlm
Si hidung kembang punya kulit daaaa
What the heck aku buleh tersalah beli nih
Ku sangka2 getah PVC rupa2nya kulit si babi

 ~nampakkah kome bintik2 tiga itu?..huhuh..penat aku mekap cantik2 last skali ke tong sampah jua..sobsobsob~

Melayang rm32.90 aku
Plus ngan sticker2 yg aku beli utk mekap casing nih mau berabis dekat rm50
Mmg aku bengang sgt2 
Lg aku bengang mcm mana aku buleh x perasan..adoyaiiiii

Sudahnya iPad aku xdak baju lg la jwbnya
Cian iPad aku nih..huhuh
Tp lg kecian kat tuan iPad
Rasa cam kena tipu tertipu dan ditipu
Kuciwa sgt2 aku rasa..sobsobsob

Tp kekecewaan tu xde la lama sgt
Pas aku buang casing iPad tu masuk tong sampah
Aku g beli lak baju baru utk iPad aku nih

So skang iPad aku dah berbaju
Lg cantik dan lg jimat dari baju yg aritu
Aku x yah nk mekap2 pon baju dia mmg dah cantik
Nk2 pulak bile dpt yg color pink dan ada kartun Hello Kitty
Lg la ati aku nih melonjak sukaaaaaaa...

 ~baju baru yg super cantik utk ipad kesayangan~





Moralnya...
Seblom nk beli pape tgk dulu brg yg nk dibeli
Perati betoi2 dan cek tgk spaya x tersalah beli
Sekian...pesanan ikhlas dari pihak penaja..hehehhh





~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment