kawan2 followers tercayang

Thursday, 9 July 2015

Tukaq url blog

Assalamualaikum sahabat..

lama dah rasanya aku tak update blog.siap seblom nih dah tutup blog dah.tup-tup bukak balik blog ni.tapi dengan nama yang baru.hihih..

so kalau seblom-seblom nih aku punya url blog hikayatcikninie..tapi skang dah tukaq kepada aminiey.blogspot.com je

reason tukaq nama blog sebab rasa cam klasik sangat nama blog hikayatcikninie tu.haha..kadang tu rasa cam dok zaman melayu klasik la pulak..

tapi untuk entry-entry yang lepas tu mana yg ada watermark lama kat gambaq tu aku memang tak bercadang nak tukaq la..tak kuasa la mak jemah ni nak mengedit setiap gambaq tu guna watermark aminiey.blogspot..

so kalau nanti korang terscrool entry yang lama-lama tu abaikan je la watermark lama tu ye :)
~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

0 comments:

Post a Comment