kawan2 followers tercayang

Wednesday, 19 August 2015

Nota Cinta



Assalamualaikum..

Semalam macam biasa la rutin harian bergayut-gayut di telefon..tengah dok rancak sembang tetiba kak jemah korang nih buleh pulak keluar statement berani kerat kuku punya..hikhikhik..

"Sayang tak pernah pon bagi surat cinta kat saya..kali pertama dan terakhir dapat pon nota kecik masa lepas selesai kenduri kita dulu..." [sejak zaman bercinta hingga la dah berkawen nih kami tak pernah berbalas surat cinta]

Lepas je aku cakap cenggitu terus incik suami gelak..hahah..gelak sebab teringat nota yang dia tulis la tu..mana taknya..nota tu pon aku yang suruh dia tulis lepas kitorang selesai bukak barang-barang hantaran..

Nasib baik masa tu incik suami bagi hantaran coklat..jadik..dalam kotak coklat tu ada kad kecik..so aku pon gigih la suruh incik suami menulis nota cinta untuk aku malam tu jugak..hahah..memang nostalgia sungguh..tiap kali kalau bukak album gambaq memang aku akan baca nota cinta tu banyak-banyak kali..tak pernah jemu wehhh..mungkin sebab incik suami jarang bagi nota-nota cinta camtu..so aku lebih menghargai la nota cinta seciput tu..satu-satunya nota cinta yang aku rasa sungguh ikhlas penulisannya lahir dari hati suami tercinta..cewahhh

Tapi tu la..setiap orang tak sama cara depa tunjuk kasih sayang..ada yang jenis suka bagi barang..ada yang suka bawak p candle light dinner..ada yang bagi barang kemas..dan macam-macam lagi la..

Macam incik suami kesayangan aku nih..walaupon si dia jarang memanjakan aku dengan barang-barang yang sebegitu..tapi aku tahu dia sayang aku ketat-ketat..hihih..sebab tetiap hari kalau call mesti dia cakap I LOVE U..bagi aku itu pon dah cukup untuk menyemarakkan kasih sayang kami..I LOVE U TOO HUSBAND!!!



Comey tak nota cinta husband kami? Hehehe..


~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

3 comments:

  1. Replies
    1. Hahah..kalau tulisan aku mmg huduh giler la

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete