kawan2 followers tercayang

Thursday, 3 March 2016

Repeeto Pandan Chicken : Master Stokis Kulim

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..syukur pada Allah SWT memudahkan urusan..akhirnya setelah beberapa siri perbincangan..termeterai sudah kesepakatan untuk menjalankan perniagaan..

Walaupon hanya menjadi stokis untuk produk orang lain..tapi tu dah cukup sebagai permulaan untuk berniaga..mana tahu dengan langkah kecik ini akan tercipta bisness yang lebih besar satu hari nanti..aamiin..mudah-mudahan Allah SWT permudahkan jalannya :)

Pernah dengaq Repeeto Pandan Chicken? Ok..sebenaqnya bisness nih adalah milik ustazah Nur Solehah..dulu masa aku praktikal kat SMKTBB, ustazah Nur Solehah nih pernah menjadi guru gstt..tapi sekarang dia pon dah officially menjadi seorang guru.

Oleh kerana bisnes nih adalah bisnes makanan sejuk beku, maka aku melihat potensi yang sangat besaq untuk produk nih meletop kebabom..apatah lagi skang nih ramai mak-mak yang bekerjaya..balik keje dah penat tak larat nak masak..so Repeeto Pandan Chicken nih buleh menjadi makanan alternatif pilihan para ibu untuk dijamu kepada famili members..

So..apa itu Repeeto Pandan Chicken? Meh sini aku nak share dengan korang..

Repeeto Pandan Chicken ni adalah frozen food yang sangat mudah dimasak semudah ABC 123 tau..heheh..dah la mudah, sedap pulak tu..memang terliur la..

Cara masak dia korang buleh pilih sama ada nak goreng atau panggang atau bakar..pastu buleh guna pan ajaib korang tu..memang takdak masalah..tempoh nak masak pon kejap je dalam 10-15 minit sahaja untuk panggang atau goreng..pastu kalau nak bakaq dengan oven dalam 25 minit je..senangkan?

Pilihan perisa pulak korang buleh pilih sama ada nak yang pedas atau sate..tapi mostly 99% kanak-kanak sukakan perisa sate..heheh..memang recommend sangat-sangat kalau sesiapa yang nak bagi anak-anak makan :)

Apa yang best pasal Repeeto Pandan Chicken ni adalah korang akan makan isi ayam tanpa tulang..kan syok sangat tu..pas goreng / panggang / bakaq buleh terus ngapp..tapi sebelum tu baca la doa makan dulu supaya kita tak berkongsi makanan tu dengan syaiton..

Harga untuk Repeeto Pandan Chicken nih bagi aku sangat affordable..RM15.90 dengan isi ayam tanpa tulang tu memang memuaskan hati..kalau korang nak cuba rasa kehebatan Repeeto Pandan Chicken nih buleh wasap / pm Master Stokis Repeeto Kulim..dapatkan segera sebab dengan belian minimum 1 pek Repeeto korang berpeluang memenangi hadiah berupa Golb Bar / Coin dari HQ Repeeto..so apa tunggu lagi? Meh wasap / pm kami.

Master Stokis Repeeto Kulim
::: page Fb : Repeeto Kulim
::: no. tel / wasap : COD area Kulim / Sg. Kob / Karangan / Serdang - 0124751642 @ 0134926677. COD area Selama Perak - 0178986522. COD area Parit Buntar 0176742761.

Peringatan mesra : Repeeto Chicken Pandan hanya COD sahaja. Kalau nak pos takut rosak nanti..kalau korang tak tinggal berdekatan dengan tempat yang disebutkan kat atas tu korang buleh dapatkan daripada agen / stokis Repeeto di tempat korang :) kalau nak tau kat tempat korang ada agen ke tak buleh hubungi hotline Repeeto : 01127221332 / Fb Repeeto HQ / ig Repeeto_HQ 
Psssttt..cepat-cepat!! Jangan tunggu sampai stok abes.









~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

4 comments:

  1. Sedapnya tengok...agak2 lepas x carb dia utk dietku mek hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahan dia ada gula..xtau la brape carb utk satu ketoi..kna kira carb la

      Delete
  2. Sedapnya tengok...agak2 lepas x carb dia utk dietku mek hihi

    ReplyDelete
  3. Sedapkan...memang produk terbaikkkkkkk

    ReplyDelete