kawan2 followers tercayang

Tuesday, 17 January 2012

Wednesday, 11 January 2012

henfon sabotaj tuan...daku sgt frust tertonggeng2

slm uols...

sy tgh geram sgt2 nih...da byk kali kot hp norkiah nih wat hal...ikut ati nk campak2 je atas jlnraya biar tamat riwayat idup...tp xcukup duit la pulak kan nk beli hp baru...adoyai...stress sgguh la! hangin satu badan nih...mula la rs nk pelempang sapa2....

dah la bie tgh kursus skang nih...time mlm je pon buleh calling2...nk webcam ke skype-ing ke mmg wassalam la kan kalau time tgh kursus nih...tetiba ko lak wat hal ye cik hp...nih mmg betoi2 sabotaj tuan ko yg sekian lama menatang ko bagai minyak yg penuh...mmg mengundang kemarahan nih...at least kasi can la sama cik ninie nk manja2 ngan encik bie dulu...adoyai...berasap2...kalau x kenang ke khidmat bakti ko hp dah lama daku campak ko kat tong sampah majlis daerah tu...mmg bikin panas ati la....

nih konpem p skola sok ada yg kna nih...dah la sok klas sejarah....sapa wat hal sok mmg kna penampaq jepun la....sesuai la tu ngan tajuk nk ajaq sok psl pendudukan jepun...hopefully sok xde la insan2 yg membangkitkan kemarahan cikgu ninie...kalau x....mmg free dan kenyang la korang mkn penampaq jepun cikgu ninie...beware okeh!

p/s: awal2 lg hp nih dah kasi cik ninie fail conflict management...adoyai...sgguh2 wat cik ninie tambah stress!


~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

Tuesday, 10 January 2012

vitamin rambut vs vitamin E...apa kes da....

hi all...assalamualaikum...slm tahun baru!

sekian lama pending baru lerr skang nih ada kesempatan nk updet belog...bizi enau sejak bukak skola nih...ececeh...cam ko sorang je cikgu kat dunia nih kan cik ninie...

sbenarnya bykkkkk sgt citer yg nk kongsi ngan korang2 sume...tp sume kna tggu dulu...nanti ada masa sy share satu persatu citer yg basi hot itu...hihih....daku rindu okeh nk menceceh kat belog comey nih...finally dpt gak bls dendam...kunun nk jadik blogger tegar tp x berupaya lak...sila salahkan sgala kekangan yg melanda daku ye! <hahah...ayat cam mintak pelempang je kan>

k la...back to tajuk entry kat atas sinun...vitamin rambut vs vitamin E...hohoh...dah puas idup agaknya cik ninie nih smpai dah x leh kenal vitamin rambut ngan vitamin E...adoyai....mmg parah...agaknya sbb dok kelam-kabut sgt kat skola ngan sgala keje2 hakiki tu yg smpai otak pon jadik bengong!

alkesahnya...mlm td pas encik bie tepon...siap2 la nk tdo...pastu tergerak ati lak nk mkn vitamin <nih kes mkn vitamin bile time rajin je...mkn ikut suka ati sendiri> disebabkan time tuh dah gelap gelita sbb mls nk bukak lampu <xsuka tdo ada cahaya2> maka main capai je apa yg ada kat atas meja solek...capai punya capai kunun2nya da amik betoi la vitaminnya...terus ngap la kan...skali hamik kau mkn vitamin rambut...erkkkk!!! tp seb bek la kan time tu x telan lg sbb rs dan bau semcm je kat dlm mulut....terus luah blk....dan rs nk muntah...hohoh...kalau lerrr da tertelan alamatnya bungkus masuk spital la mlm tadi...pastu terus xde mood nk mkn vitamin...tarik selimut terus ZZzzzZzz

moralnya...cahaya itu penting dlm idup kita...tanpa cahaya kita akan kehilangan arah...hahah...jadik...pas nih kalau nk wat apa2 kna la wat dlm terang cahaya...karang jadik kes menayakan diri sendiri pulak...araso?


~ nih le vitamin rambut yg ku sangkakan vitamin e ~
source : google image


~ nih pulak rupa vitamin e yg sepatutnya dimakan...adoyai... ~
source : google image


eh sat...vitamin nih best tau kalau korang pakai...rasa lembut je rambut bile pakai..heheh...pe kata korang try beli n try pakai...nti mesti rambut jadik cantik2 je macam model iklan kat tibi tu..hahah






~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

Wednesday, 4 January 2012

bile dah lama x jenguk belog

assalamualaikum sume...

hai...hai...hai...lama dah x m'bebel2 kat belog nih...lama x lama sampai nk menaip en3 pon cam terbengong jap...huhuh...rindu kat korang2 sume...sampai demam2 okeh!

ari nih bukak2 belog terkejut rs nk pengsan...chit-chat corner dah ilang...expired dah...sedey sgt! pasni kalau nk teruskan jugak kna bayar le pulak...mintak maap la kwn2 sume...x dpt nk baca apa yg korang komen bile singgah kat belog sy...lg sedey sbb sy x dpt nk bls kunjungan anda2 sume...ni le masalahnya bile dah lama x jenguk belog...huhuh...mmg maap sgt2 sbb spanjang cuti skola aritu lappy pnya charger wat hal...pastu umah famili lak xde internet...nk menapak ke cyber cafe mmg mintak maap la...sudahnya...dekat sebulan x jenguk belog...en3 yg ada seblom nih pon sumenya auto-published! sori again darling2 sume...

sy rs cam ketinggalan sgt2 bile baca belog2 yg sy suka terjah especially yg sy da follow...huahuahua...dah byk yg korang updet citer...ari nih x sempat sy nk tgk satu2 sbb bizi sgt bile minggu pertama skola nih...serba-serbi keje nk wat dan kna siapkan a.s.a.p...cuti nanti la kot baru ada kesempatan nk lawat2 belog korang sume...
p/s: en3 ciput je utk 2012 nih...ada masa nanti sy updet okeh! slamat thn baru 2012 sume...

~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~