kawan2 followers tercayang

Thursday, 15 December 2011

P.I.C.U






hai sume...assalamualaikum...

comey x gambar kanak2 ribena kat atas tu? comey2 belaka kan...hihih...rindu sgt ngan picu2an nih...heheh...sume dah terpisah bawak haluan masing2...ada yg dah kawen...ada yg dah jadik mak ngan bapak org...ada yg masih single cam sy...eh?

apa ke benda P.I.C.U tu ek? hahah...nih nama company sy la...sy x ingat la PICU tu stand for apa...lupa ingatan jap...hihih...tp pape pon...PICU nih ttp dihatiku...byk tau suka duka kongsi sama2...mana x nya...3 bln dari pagi sampai ke pagi esoknya dan esoknya asik tgk muka yg sama je kan...tdo pon kat tempat yg sama...mkn pon benda yg sama gak...dok pon dlm kelas yg sama gak...pendek kata mmg kitorg sgt2 rapat...dah mcm adik beradik!

tp skang nih sume dah ada life sendiri...nk jumpe ke wat mini reunion ke mmg xde kesempatan lg...rindu sgt kat dorang2 nih sume...hopefully satu ari nanti dpt la jumpa ngan team PICU nih...pape pon jom layan video yg bos kitorg wat seblom PICUan berpisah mencari haluan masing2...


p/s: sori video x dpt nk upload...nanti sy cuba upload lg skali




~ terima kasih sudi singgah blog cik ninie..cayang korang sume ~

3 comments:

  1. Yup...mmg pon...hihih...nora...slmt pengantin baru ye

    ReplyDelete
  2. Ops...lupa lak..nora bile nk updet blog? Suka la baca blog nora...hihih..byk info2 terkini...suka sgt dear

    ReplyDelete